İMAMOĞLU’NDAN BABADAĞ’A DESTEK

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Babadağ hafriyat kamyonu hediye etti. Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı Başkan İmamoğlu’na hediyesi için ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’ya da desteğinden ötürü teşekkür etti.

  • 10 Eylül 2021 - 20:35
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Babadağ Belediyesi’ne bir adet hafriyat kamyonu hediye etti. Babadağ’da yapılacak hizmetler için belediyenin acil ihtiyaçlarından biri olan kamyonun tahsis edilmesinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca da uzun uğraşlar verdi ve kamyon ilçede hizmete başladı. 

Derman belediyecilik anlayışı gereği CHP’li belediyelerin yaptıkları yardımlaşmalar tüm Türkiye’ye örnek olurken Babadağ ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi de bunlardan biri oldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Karaca’nın da büyük uğraşları ile Babadağ’a, Başkan İmamoğlu tarafından hediye edilen hafriyat kamyonu ilçeye geldi ve çalışmalara başladı. Babadağ’ın dağlık yapısı gereği çalışmalar zorlaşırken belediye bünyesine dahil edilen kamyon ile özellikle yaylalarda yapılan çalışmalar kolaylaşacak. 

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı konuyla ilgili “Belediyemizin acil ihtiyaçları arasında yer alan kamyon ihtiyacımızı bugün çözmüş bulunuyoruz. Genel Başkan Yardımcımız ve Denizli Milletvekilimiz Gülizar Biçer Karaca’nın da yoğun desteğiyle, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu bize ihtiyacımız olan kamyonu hediye etti. İlçemizde yapacağımız bir çok çalışma için hizmetlerimizi kolaylaştıracak olan aracımız Babadağımıza hayırlı olsun. Genel Başkan Yardımcım Sayın Karaca’ya ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın İmamoğlu’na derman belediyeciliğin örneğini gösterdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.