İLHAN ÖZCAN’DAN 30 AĞUSTOS MESAJI

Denizli siyasetinin tanınan simalarından İlhan Özcan; 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. CHP Acıpayam Kurucu İlçe Başkanı, 27. Dönem Denizli Milletvekili Adayı İlhan Özcan mesajında; “Zaferin 100 yılında Cumhuriyetimizi, demokrasi ile taçlandırıncaya kadar mücadele etmeye söz veriyoruz” ifadesini kullandı.

  • 29 Ağustos 2022 - 20:39
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Özcan, birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı açıklamada; “Atatürk’ün yol göstericiliğinde kazandığı en büyük zaferlerden biridir 30 Ağustos. 100 yıl önce bugün; milletimiz "Ya istiklal ya ölüm" diyerek çıktığı yolda hedefine ulaşmış, bu topraklarda yaşayan insanların asla tutsak yaşamayacağını bütün dünyaya göstermiştir. Bu zafer ile halkımızın yaktığı adalet ışığı daha mazlum milletlerin de tutsaklık zincirlerini kırarak özgürlüğe kavuşmasına ilham vermiştir.


Dünden aldığımız güç ve yarınlara olan umudumuzla Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırıncaya kadar mücadele etmeye söz veriyoruz. Milli mücadele ruhuna ve bu ruhla kurulan Cumhuriyetimize karşı sorumluluklarımızı da unutmuyoruz, unutmayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Kurtuluş Savaşı'nın önderi, Cumhuriyet'in kurucu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize rahmet diliyor, demokrasi ve özgürlük kahramanlarına şükranlarımı sunuyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum" dedi.