İLÇEDE İSTİFALARIN ARDINDAN MEMLEKET PARTİSİ'NİN TABELASI İNDİ

Geçtiğimiz haftalarda Denizli’nin Beyağaç ilçesinde Memleket Partisi üyeleri üst üste istifalarını verdi. İlçe Başkanı, mahalle muhtarı olan 4 İlçe Başkan Yardımcısı, tüm yönetim kurulu dahil olmak üzere 70 kişi istifasını verdi.

  • 30 Nisan 2023 - 18:45
  • Son Güncelleme : 30 Nisan 2023 - 18:49

İstifaları yayınladığı bir video ile duyuran ilçe başkanının açıklamasının ardından Memleket Partisi Beyağaç ilçe başkanlığının tabelası söküldü ilçe başkanlık binası boşaltıldı.


Memleket Partisi Beyağaç'ta Genel Başkanın Tutarsızlığı İstifalara Sebep Oldu

Süreçle ilgili videolu açıklamada bulunan Memleket Partisi’nin istifa eden Kurucu Beyağaç İlçe Başkanı Vahide Gündoğdu istifa sebeplerinin Muharrem İnce’nin tutarsız davranışlarına bağladı. Vahide Gündoğdu açıklamasında şunları söyledi:

Beyağaç'ta Memleket Partisi'nde İstifalar: Vahide Gündoğdu Muharrem İnce'yi Eleştirdi

“Merhaba arkadaşlar, 9 Mart 2023 tarihi itibariyle 2 yılı aşkın süredir yürütmüş olduğum Memleket Partisi Beyağaç ilçe başkanlığı görevimden istifa ediyorum. İstifamı yazılı ve sözlü olarak il başkanımıza iletmiş bulunuyorum. Ayrıca ben ve 11 kişiden oluşan yönetim kurulu üyelerim ve 70 kişilik bir üye grubumuzla birlikte bugün istifamızı gerçekleştirdik. Bu kararı almamızdaki en etkin faktör yaklaşan milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde sayın genel başkan Muharrem İnce’nin tutarsız davranışları olmuştur. Kamuoyuna saygılarımla arz ederim”