İKİ ÇETE ÇÖKERTİLDİ, 6 KİŞİ TUTUKLANDI

Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen şahıs ve organizasyonlara yönelik geniş çaplı narkotik operasyonu düzenledi.

  • 24 Eylül 2019 - 07:08
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İki uyuşturucu çetesi daha çökertildi. Narkotik ekiplerinin yaklaşık 4 aydır sürdürdüğü çalışmalarda Denizli’nin farklı bölgelerinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen şebeke üyeleri takibe alındı. Şebekeden farklı zamanlarda uyuşturucu madde temin eden 15 kişi temin ettikleri uyuşturucu maddeler ile birlikte yakalandı, haklarında yasal işlem yapıldı. Zehir ticareti yapan uyuşturucu çetesinin tüm faaliyetleri Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince deşifre edildi.

19 Eylül günü sabah saatlerinde Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü biriminin de desteği ile il merkezinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon yapıldı. 28 ekibin görev aldığı operasyonda 6 kişi göz altına alınırken, halen cezaevinde bulunan 1 şebeke üyesi de soruşturmaya dahil edildi. 6 adreste yapılan aramalarda satışa hazır 9 paket halinde 10 gram eroin maddesi, 5 paket halinde 11 gram esrar maddesi, 14 adet ecstasy hap ve 1 adet lyrica hap ele geçirildi. Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak suçundan yakalanarak gözaltına alınan 6 şüpheli mevcutlu olarak sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.