HOSTESLİK KURSU START VERDİ

Denizli'de ilk ve tek olan hosteslik ve kabin memurluğu kursu start verdi. Kursiyerler eğitim sürecine başladı.

  • 20 Kasım 2019 - 11:43
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Türkiye’de havacılık sektörü her yıl gelişiyor. Taşınan yolcu sayısı artıyor, havayolları filolarına yeni uçaklar katıyor. Dev bir ekonomi haline gelen havacılık sektöründeki bu büyük gelişmeye paralel olarak eğitimli uçuş personeli ihtiyacı ise günden güne artış gösteriyor. İşte bu noktada devreye Güneş Akademi’nin kurduğu Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle yapılan Kabin Memurluğu Kursları devreye giriyor.

Kursiyerlerini alarak eğitim sürecine start veren Güneş Akademi 3 aylık eğitim sürecinde kayıt sürecini 1 hafta daha uzattı. Son kursiyerlerini alarak eğitim sürecine devam edecek olan kursiyerler Güneş Kariyer referansıyla sektörde iş buluyor.

Güneş Akademi kurucusu Cengiz Varol, büyüyen havacılık sektöründe kaliteli personel ihtiyacının günden güne arttığını dile getirdi. Varol; “Dünyanın örnek aldığı bir havalimanımız var. Bu sebeple ciddi bir iş potansiyeli taşıyor. Bununla birlikte birçok havayolu şirketi bünyesine her gün yeni bir uçak katıyor. Bu uçaklarda çalışacak olan personeller ise büyük bir titizlik ile seçiliyor. Kurslarımızda bu titizliklerin hepsini dikkate alarak gerekli tüm eğitimleri veriyoruz. Bu eğitim sonunda sertifika alan tüm kursiyerlerimiz sektöre 1-0 önde başlıyorlar. Bizlerde Güneş Akademi olarak kursiyerlerimizin istihdamı konusunda havayolları şirketleri ile gelebilecekleri ortak alanlar yaratmak içinde gayret gösteriyoruz” dedi.