HOROZ ŞAMPİYONLUK POZUNU VERDİ

2018-19 Sezonu TFF 1.Lig Şampiyonu Denizlispor kupasını aldı.

  • 20 Mayıs 2019 - 03:02
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Zorlu maratonu önde bitiren Denizlispor, şampiyonluğu İstanbul maçı sonrası Denizli’de kutladı. Denizli Atatürk stadında sat 20.30’da  başlayan kutlamalara Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, TFF İcra Kurulu Üyesi ve TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez ve taraftarlar  katıldı.

Kutlamalar kapsamında yerel sanatçılar sahne aldı. Konserler sonrasında söz alan Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin zorlu bir süreci başarıyla tamamlamanın gurur ve onurunu yaşadıklarını söyledi. Çetin Denizlispor’un şampiyon olması için emek veren herkese teşekkür etti. Kutlamaya katılan eski yönetimleride tek tek kutladı.

ZOLAN’DAN DESTEK VE STAD SÖZÜ

Çetin’den sonra söz alan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şampiyonluğun kolay gelmediğine vurgu yaparak, Ali Çetin yönetimi ile dayanışma içinde çalışılarak bugünlere gelindiğini belirtti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentin en önemli markası olan Denizlispor’a Süper Lig’de de desteklerini sürdüreceklerini söyledi. Denizlispor’un Süper Lig’e çok yakıştığını belirten Başkan Zolan, “Hep birlikte ‘O sene bu sene’ dedik. Camia olarak inandık ve başarıya ulaştık. Bu coşkuyu çok özlemişiz. Denizlispor, Süper Lig’e çok yakışacak. Başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum” diye konuştu.

Taraftarın yeni stad sloganlarına ise karşılık olarak bu sene sonuna kadar temel atılacak sözü verdi.

VALİ KARAHAN'DAN TEŞEKKÜR

Daha sonra söz alan  Denizli Valisi Hasan Karahan ,Denizlispor’u kutladı,emeği geçenlere teşekkür etti.

HOROZUN ŞAMPİYONLUK POZU

Konuşmaların ardından,  TFF İcra Kurulu Üyesi ve TASKK Genel  Başkanı Ali Düşmez ,şampiyonluk kupasını verdi.