HOROZ LİGDE KALMAYI GARANTİLEDİ

Denizlispor, konuk ettiği rakibi Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup ederek ligde kalmayı büyük oranda garantiledi.

  • 14 Mart 2020 - 14:00
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmada yeşil siyahlılara altın değerinde 3 puanı getiren golü 53.dakikada Rodallega kaydetti. Corona virüs tedbirleri nedeniyle seyircisiz oynanan maçta taraftarlar takımını bu kez tribünden değil apartman ve çatılardan destekledi. Horozlar bu galibiyetle puanını ligin bitimine 8 hafta kala 31’e yükseltti, 10.sırada yerini aldı.

İLK YARI DENİZLİSPOR ÇOK POZİSYON HARCADI

Denizlispor rakibine oranla daha iyi oynadı. 6.dakikada Recep7in pasında Oscar kaleci Nordfeldt ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda, Nordfeldt gole izin vermedi. 8’de Aissati’nin pasıyla buluşan Recep’in şutunu kaleci Nordfeldt son anda çıkardı. 11’de Sessegnon’un şutu defansa çarparak dışarı çıktı. 13’de ilk önce Oscar daha sonra Rodallega gol pozisyonundan yararlanamadı. 14’de Zeki’nin ortasında Barrow’un vuruşunu kaleci Nordfeldt çıkardı. 35 ve 37’de Recep’in sert şutlarından sonuç gelmedi ve ilk yarı 0-0 tamamlandı.

İKİNCİ YARIDA RODALLEGA SAHNEYE ÇIKTI       

46’da Zeki’nin ortasına Rodallega’nın kafa şutunu kaleci Nordfeldt çıkardı. 50’de Recep’in şutunu son anda kaleci Nordfeldt önledi. 51’de Zeki’nin ortasını iyi takip eden Rodallega’nın kafa şutu az farkla auta gitti. 53.dakikada Onazi’nin pasıyla hareketlenen Rodallega sağ çaprazdan gelişine nefis vurdu: 1-0. 63’de Aissati’nin ceza sahası dışından vuruşu az farkla auta gitti. 77’de Aissati’nin şutunu son anda kaleci Nordfeldt önledi. 86’da Condeıos’un ortasında Rasom’un kafa şutunu son anda kaleci Stachowiak çıkardı. Maç Denizlispor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.