HONAZ'DA DEVECİOĞLU'NA YOĞUN İLGİ

Honaz’ın cumhur ittifakı adayı Turgut Devecioğlu yoğun bir katılımla Seçim Kordinasyon Merkezini açtı. Seçim Kordinasyon Merkezinin açılışında konuşan Devecioğlu, “ Honaz şu sahneyle kararını vermiş” dedi.

  • 04 Mart 2019 - 12:35
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Honaz’ın cumhur ittifakı adayı Turgut Devecioğlu’nun Seçim Kordinasyon Merkezi açılışına; AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Osman Zolan, Honaz Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, MHP Denizli İl Başkan Vekili Ziya Gökalp,   AK Parti Honaz İlçe Başkanı Mesut Türkoğlu, bir çok siyasi isim ve cumhur ittifakı seçmeleri katılım sağladı. Honaz’da gerçekleşen açılış programına Honaz’ın cumhur ittifakı seçmenlerinden yaklaşık olarak 1000 kişilik katılım sağlandı. Renkli sahnelerin yaşandığı Turgut Devecioğlu Seçim Kordinasyon Merkezinin açılışında Denizli siyasetinin önde gelen isimleri davulla,zurnayla karşılandı. Atlı gösteriyle başlayan 300 kişilik araç komvoyu siyasileri selamladı. Miting havasının yaşandığı açılış programında sahneye çıkan Denizli’nin siyasi isimleri Devecioğlu’na seçim sürecinde başarılar diledi.  Açılış konuşmasını yapan  AK Parti Honaz İlçe Başkanı  Mesut Türkoğlu, “Sefer bizden zafer Allah’tan” dedi.

DEVECİOĞLU, “HONAZ KARARINI VERMİŞ”

Sahnede büyük coşkuyla karşılanan ev sahibi Honaz Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu,  “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin  memeleketimizin bekası için nasıl el ele verdiğini gördük.  Şu sahneyle de görüyoruz ki Honaz kararını vermiş arkadaşlar. Dimdik yürümeye devam edeceğiz. 31 Mart akşamı bir kez daha bu meydanları tıklım tıklım dolduralım. 2014 yılında çıktığım bu yolda beni hiç yalnız bırakmadınız dim-dik arkamda durdunuz.

Haklarınızı helal edin benim hakkım sizlere helal olsun. Hizmetlerimiz çok fazla bunları uzun uzun anlatabiliriz. Önümüzdeki günlerde Honaz’ın 22 mahallesinde hizmet destanına devam edeceğiz.  Merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak diyen Osman Zolan Başkanımızla birlikte hizmetlerimiz devam edecek. Honaz ha ettiğini alıyor ve inşallahta hak ettiğini almaya devam edecek” dedi.

ZOLAN, “HİZMET DESTANLARI YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Honaz’ın Turgut Devecioğlu’nun arkasında olduğuna vurgu yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Osman Zolan, “ Görüyorum ki bütün Honaz’a sevdalılar burada. Turgut Devecioğlu başkanımı yalnız bırakmamışsınız. Bizlerde sizleri yalnız bırakmayacağız Honaz. 31 Mart’tan zaferle çıkıp hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz" dedi.

TİN, “CUMHUR İTTİFAKININ BAYRAĞINDA BİRLEŞİYORUZ”

Honaz’ın her zaman emrinde olduklarını söyleyen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “ Bugün ki Honaz’a ulaşmak için bir Turgut Devecioğlu lazımdı. Bütün ilçelerimizde olduğu gibi Honaz’da da yatırımlar yaptık. Honaz’a ne lazımsa Turgut başkanımız ve Osman Zolan başkanımız Honaz’a onu yaptı ve yapmaya da devam edecek. Honaz’ın her zaman  emrinde olduğumuzu söylüyorum. Burada MHP’den ayrılıp ipsizlerin  partisine gidenlere sesleniyorum oradan bir şey olmaz başka adres aramayın maceraya gerek yok yuvanıza geri dönün. Gördüğünüz bu hizmetlerin hepsi AK Parti döneminde yapılmıştır. Söz konusu bayraksa söz konusu milletse söz konusu vatansa diyor ve cumhur ittifakının bayrağında birleşiyoruz. Hep birlikte Honaz olacağız, Denizli olacağız, sonra Türkiye olacağız. Buranın gerçek Türkiye olduğunu zillet ittifakına göstereceğiz. Biz sizlere güveniyoruz sizlerde bizlere güvenin. Türkiye cumhur ittifakına inanıyor” dedi.

ÖZKAN, “ZAFERİN MÜJDESİNİ VERİYORSUN HONAZ”

Honaz’ın çehresini Turgut Devecioğlu’nun değiştirdiğine vurgu yapan AK Parti Denizli Milletvekili Özkan, “ Bugün bir başkasın Honaz, zaferin müjdesini veriyorsun. Turgut başkanımız işin hakkını veriyor. Bu meydanda olanlar Turgut başkana olan sevgiyi gösteriyor. Bizler beka mücadelesi verdiğimiz bu dava yolunda Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye  layık olalım.  Honaz 15 Temmuz’da değerlerimize sahip çıkmıştır. Yeniden sahip çıkacaktır. Bu sadece bir açılış değil 31 Mart akşamı yaşayacağımız şanlı zaferin başlangıcıdır. Zillet ittifakı,  bremen mızıkacıları gibi bayrağımıza, devletimize, mukaddesatımıza zarar verenlerle birlikteler. Bütün milletimize sesleniyorum bu bir sevdadır sizlerde sevdanın tanelerisiniz hep birlikte harman olalım. Hep beraber nice nice güzel hizmetleri birlikte yapalım” dedi. Bereket duasının da okunmasının ardından kurdele kesim töreniyle Honaz’ın cumhur ittifakı adayı Turgut Devecioğlu’nun Seçim Kordinasyon Merkezinin açılışı gerçekleşti.

İŞTE DEVECİOĞLU’NUN YENİ DÖNEM PROJELERİ

Honaz yükselmeye devam edecek diyerek yeni dönemdeki projelerini sıralaya Devecioğlu, “

1. Projemiz kapalı otopark ve bununla birlikte kapalı pazar yeri yapacağız. 25 adet iş yeri 250 adet hizmet şatış yeri hizmet verecek.

2. Projemiz Millet Bahçesi inşa edeceğiz.

3. Projemiz Kaklığa yeni iş yerleri, fırınlar ve bununla birlikte  dinlenme tesisi inşa edeceğiz.

4.  Projemiz Honaz’ın 22 mahallesinde park ve spor alanları yapmaya devam edeceğiz.

5. Projemiz  9 tane mahallemize büyük şehirle birlikte halı saha yapacağız.

6. Projemiz çok amaçlı kapalı spor salonu yapacağız.

7.  Projemiz Kocabaş mahallemize Anaokulu projesidir.

8. Projemiz Doğalgaz ulaşmayan mahallerimize doğal gazının ulaşımını şaplayacağız.

9. Projemiz Karaçay’a sosyal tesisler yapılacak.

10. Projemiz  786 dönümlük bir alana Honaz’da ikinci bir üniversite kurulacak.

11. Projemizin içerisinde bazı mahallerimize meydan projelerimiz var.

12. Projemiz Honaz’da 2019 yılında Taziye evinin inşaatına başlanılacak.

13. Projemiz  Dere çiftlik mahallemiz Cem evine kavuşacak.

14. Projemiz Tarıma desteklerimiz devam edecek.

 Devecioğlu, “Bu davanın adı berrak dönen alçak olsun” diyerek sözlerini tamamladı.