HONAZ GÜN BOYU SÜRECEK BİR FESTİVALE HAZIRLANIYOR!

Honaz Belediyesi ilçede sanat dolu unutulmaz bir gün yaşatacak 46. Hasat Sonu Festivali’ne hazırlanıyor. 3 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek festival gün boyu pek çok sanatçıyı ağırlayacak.

  • 28 Haziran 2022 - 12:51
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İlçenin Pınarbaşı Mesirelik Alanı’nda gerçekleşecek festival saat 14:00’de başlayacak… 

Açılış töreninin ardından saat 14:30’da Selinay Konseri ile müzik şöleni start alacak. Selinay Türk Pop Müziği’nin en sevilen şarkılarını misafirler için seslendirecek. 

Selinay’ın ardından sahnede Türk Halk Müziği’nin güçlü seslerinden Ozan Ozanca olacak. 16:30’da Ozan Ozanca en sevilen türkülerini festival ziyaretçilerine okuyacak. 

Ardından ritimler hızlanacak ve DJ Poseidon sahne alacak. Saat 18:30’da başlayacak DJ Poseidon performansı ile 7’den 70’e kendini genç hissedenlere keyifli saatler yaşatacak. 

Festivalin son konuğu ise ünlü grup Zakkum olacak. Sevilen Türk alternatif rock grubu Zakkum en sevilen şarkılarını festivale gelen misafirler için seslendirecek. Güneşimi Kaybettim, Gökyüzünde, Ben Ne Yangınlar Gördüm gibi şarkıları ile sevilen Zakkum ile coşku doruk noktasına ulaşacak…

Honaz Belediyesi 46. Geleneksel Hasat Sonu Festivali’nin coşku ile gerçekleşmesi için titizlikle çalıştıklarını ifade eden Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek; “Pandeminin gölgesinde yaşadığımız yıllardan geçtik. Bu nedenle geleneksel Hasat Sonu Festivali’mize ara vermek durumunda kaldık. Tedbirlerin ortadan kalkması ile festivalimizi gerçekleştirmeye karar verdik. Bu noktada büyük bir titizlikle sanatçı kadromuzu seçtik ve ortaya adeta müzik şöleni yaşatacak bir ekip çıktı. Sevilen şarkıcılardan Selinay ve Ozan Ozanca’nın sahnelerinin ardından DJ Poseidon performansı bizlerle olacak. Festivalimizin finalinde ise ünlü grup Zakkum en sevilen şarkılarını misafirlerimiz için söyleyecek. Bu keyifli günde bütün Honazlı hemşehrilerimi ve kentin dört bir köşesinden gelecek bütün misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız. 3 Temmuz Pazar günü hepinizi Pınarbaşı Mesirelik Alanı’na davet ediyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.