HONAZ BELEDİYESİNDEN YANGINDAN ETKİLENEN ÇİFTÇİLERE DESTEK

Honaz Belediyesi, yangından etkilenen Antalya’nın Manavgat ilçesine bölgede mağdur olan çiftçilerin kullanabilmesi için 5 bin metre mandallı sulama borusu gönderdi.

  • 09 Ağustos 2021 - 19:42
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ülke olarak son yıllarda yaşanan en büyük afetlerden biriyle karşı karşıya olmanın üzüntüsünü içinde olduklarını belirterek, yangınların en kısa sürede söndürülmesi için bölgedeki bütün ekiplerin canını ortaya koyarak fedakârca çalıştığını söyledi. Başkan Kepenek, “Biz bir olduktan sonra yıkılanı yeniden yaparız, yananı yeniden inşa ederiz, ihtiyacı olan kardeşlerimize hep birlikte derman oluruz inşallah. Manavgatlı çiftçilerimizin, köylülerimizin yanında olarak onların ihtiyaçlarına bir nebze de olsa nefes olmak istedik. Hazırladığımız bir TIR dolusu sulama borusunu bölgede yaşayan kardeşlerimize gönderiyoruz” dedi.

“Üretim durursa, dünya durur”

Üretim durursa dünya da durur diye konuşan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, “Bugünü görmek, yaşamak kadar, geleceğimizi de kurtarmak zorundayız. Üretim durursa, ülkemizde, dünya da durur. Çiftçilerimize, hayvancılıkla uğraşan köylülerimize her zamankinden daha çok destek olmalıyız. Bu amaçla Manavgat ilçesi ve çevresinde meydana gelen yangın felaketinden olumsuz etkilenen çiftçilerimize ve köylülerimize ulaştırılmak üzere, Honaz Belediyesi ve Manavgat Belediyesi iş birliği ile sulamada kullanılması için toplam 5 bin metre mandallı sulama borusu yüklü TIRımız yola çıktı. Bu projenin gerçekleşmesinde desteğini esirgemeyen tüm iş adamı ve sanayicilerimize teşekkür ediyorum. Bizler bir olduktan sonra yıkılanı yeniden yapar, yananı yeniden dikeriz. İhtiyacı olan kardeşlerimize hep beraber derman oluruz inşallah. Milletçe yaşadığımız bu büyük afetin yaralarını en kısa sürede sarmak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Tekrar geçmiş olsun.” dedi.