HONAZ BELEDİYESİ GÜNDÜZ BAKIMEVİ AÇILIŞI

Honaz Belediyesi tarafından Kızılyer Mahallesi'nde yapılan Gülü-Himmet Bozdemir gündüz bakım evinin açılışı yapıldı. Açılışta konuşan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, göreve geldikten sonra vadettikleri bir eserin daha hizmete açılmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, özellikle çalışan annelerin hayatını kolaylaştırmayı amaç edindiklerini söyledi.

  • 24 Eylül 2021 - 11:02
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Honaz Belediyesi Kızılyer Mahallesi Güllü-Himmet Bozdemir Gündüz Bakımevi'nin açılış törenine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Honaz Kaymakam Vekili Ökkeş Furkan Karakurt, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Honaz Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra hayırsever vatandaş Güllü-Himmet Bozdemir’in ailesi, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Katılımcılara ve gündüz bakımevinin açılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca; “ Bu güzide eserin çocuklarımızın okul öncesi gelişimine önemli katkılar sunacağını düşünüyorum. Geleceğimiz olan evlatlarımıza vereceğimiz en önemli destek iyi bir eğitimden geçmeleri olacaktır. Bu anlamda Belediye Başkanımıza ve hayırsever ailemize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

BAŞKAN KEPENEK; “AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZIN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAMAK.”

Yaklaşık 8 ay içerisinde hizmete kazandırılan Güllü-Himmet Bozdemir Gündüz Bakımevi açılış konuşmasına, emeği geçenlere teşekkür ederek başlayan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek;” Sosyal hayat gereği daha önce babaannelerin, ananelerin, dedelerin yapmış olduğun işleri bu gün yapacak birleri gerekiyordu. Şehirleşme bunu zorunlu hale getirdi. Bundan dolayı anaokulları gündüz bakımevleri açılmış oldu. Bizde belediye olarak okul öncesi çocuklarımızın hem gelişimine katkı sağlama hem de bir üst eğitim kurumuna hazırlamak amacıyla bu projemizi hayata geçirdik. Okulumuzda bu yıl 24 öğrenci eğitim alacak. Finlandiya eğitim sisteminin uygulanacağı, çocuklarımızın ufkunu açacak uzay gözlem odası, tarımsal eğitim bölümü, mini hayvanat bahçesinin de yer alacağı eğitim kurumumuz hayırlı olsun. Proje 540 bin TL’ye mal oldu. Bunun 160 bin TL’sini hayırsever ailemiz karşıladı. Bizlere maddi manevi desteğini esirgemeyen hayırsever vatandaşımız Güllü-Himmet Bozdemir ailesine ve projede emeği geçen tüm teknik personelime teşekkür ediyorum. Honaz Belediyesi olarak yeni projeler ve çalışmalarla halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Törenin sonunda protokol üyeleri tarafından hayırsever ailenin üyelerine teşekkür belgeleri verildi. 

Gündüz bakımevi açılışına katılan vatandaşlarda mahallelerinde böyle bir hizmetin verileceği için Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’e teşekkür ettiler. Daha sonra protokol üyeleri ve ziyaretçiler gündüz bakımevinin içini gezerek çocuklarla hatıra fotoğrafı çekildiler.