HER CUMARTESİ VE SALI MÜZİĞE DOYACAKSINIZ

Re Majör restoranda Cumartesi geceleri eşsiz müzik ziyafeti sunan Ramo ve Ozan artık salı geceleri de siz müzikseverler ile bir araya geliyor.

  • 24 Ekim 2021 - 16:03
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

 Yaptığı bir çok sahne etkinlikleriyle adını sıkça duyduğumuz Re Majör restoran, "O Ses Türkiye" yarışmasından tanıdığımız Ramo ve usta müzisyenler Ozan Aydemir ile Uğur Baran Toker'i sahnesinde ağırlıyor. 


Cumartesi gecelerine damga vuran müzisyenler RE Majör Restoran sahnesinde kendilerini dinlemeye gelen müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatırken, RE Majör'ün usta şefleri ise eşsiz mutfak lezzetiyle misafirlerinin damağına hitap ediyor. 


RE Majör sahnesinde Cumartesi geceleri yoğun ilgi gören sevilen müzisyenler gelen yoğun ilginin ardından Salı geceleri de sahne alacaklarını duyurdular. Kendilerini sahnede yalnız bırakmayan konuklarına müzisyen arkadaşları adına teşekkür eden Ramazan Açıkgöz, nam-ı diğer Ramo; "RE Majör'de sahne almaya başladığımız ilk günden bu yana bizleri dinlemeye gelen her yüz artık ailemizden biri gibi oldu. Bu kadar sııcak ve samimi bir dinleyici kitlesiyle sanırım RE Majör hariç başka yerde karşılaşmak mümkün değil. Bu nedenle gelen tüm konuklarımıza bizleri yalnız bırakmayan müziksever ailemize teşekkür ederim. Aynı zamanda bizlere bu sahne imkanını tanıyan ve kalitesinden asla ödün vermeyen RE Majör işletmecisi Rahmi Em'e de ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.


Saat 21.00'da başlayan sahnelerini gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdüren usta müzisyenler artık Salı günleri de sizleri misafir etmeyi bekliyor.