HEMŞERİDEN TEŞEKKÜR PLAKETİ VATANDAŞTAN BAŞKANLIK VİZESİ

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Merkezfendi’de Millet İttifakı’nın CHP’li adayı Şeniz Doğan iyiden iyiye seçimin favori ismi haline geldi. Vatandaşın kelimenin tam anlamıyla bağrına bastığı Doğan, ev ve esnaf ziyaretleriyle geçen günün finalinde katıldığı Bekilliler Gecesi’nde desteklerinden ötürü teşekkür plaketiyle onore edildi.

  • 17 Mart 2019 - 20:12
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

CHP Merkezfendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, vatandaşın kalbini fethetti. Seçimin favorisi olarak gösterilmeye başlanan Doğan, sokaktan aldığı olumlu dönütlere rağmen hızını kesmiyor. İlçeyi sokak sokak dolaşmaya devam eden Doğan işini şansa bırakmaya niyeti yok.

Güne sabahın erken saatlerinde başlayan Doğan, vatandaş ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra kahvehaneler, Pazar yerleri ve işletmelerde geniş kitlelere sesleniyor. Dün Karahasanlı’da sürdürdüğü seçim çalışmalarında Pazar yeri ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Doğan, vatandaşın dertlerini dinledi, projelerini anlattı. Bir kahvehanede mahalle sakinlerine seslenen Doğan’ın bu ayaküstü konuşmasına dahi ilgi yoğundu.

AYDINLATMA VE PAZARYERİ SIKINTISI

Karahasanlı vatandaşlar, mahallenin en büyük probleminin aydınlatma olduğunu dile getirirken, kadınlar ve genç kızlar aydınlatma sorunu nedeniyle hava karardıktan sonra sokağa çıkamamaktan dert yandı. Doğan’a iletilen ikinci önemli sorun ise Pazar yerinin açık olması. Üstünün kapatılmasını isteyen vatandaşa pazaryerlerinin üstlerinin kapatılacağı ve güneş enerji sisteminden oluşacak çatıların ilçe ekonomisine katkı sağlayacağına vurgu yapan Doğan, sorunların takibi ve çözümü konusunda mahalle sakinlerine söz verdi.

BEKİLLİLERDEN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Doğan günün finalinde Bekillililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gecesine katıldı. Kendisi gibi Bekillili olan Bekilli Belediye Başkan Adayı Türkan Keyik ve Pamukkale Belediye Başkanı Ahmet Divarcı ile birlikte derneğe verdiği destekten ötürü teşekkür plaketi alan Doğan’a plaketini CHP Denizli milletvekili Kazım Arslan verdi. Tavaslı olan Arslan, “Uzun süredir Denizli siyasetinde ipi elinde bulunduran biz Tavaslılar artık bayrağı Bekillililere veriyoruz. Bakalım onlar nasıl yapacaklar bu siyaseti” esprisiyle salondakilerden alkış aldı.