HATİCE BOZKUŞ İLE SENDROMSUZ BİR PAZARTESİ

Denizli'de pandemi sonrasında hayatın normalleşmesiyle gece hayatıda renklenmeye başladı. Pazartesi gecelerinin güzel solisti Hatice Bozkuş, Aycha Restoran sahnesinde haftanın güzel geçmesi için en güzel şarkılarını müzikseverlerle paylaşmaya devam ediyor. Haberci Kuş olarak bizlerde yeni başlattığımız GECE KUŞU programının ilk bölümünde sizlere o anları fotoğrafladık.

  • 21 Eylül 2021 - 00:51
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli pandeminin etkilerinden yavaş yavaş kurtulurken, normalleşme döneminde gece hayatı da hızlanmaya devam ediyor. Pazartesi günlerinin vazgeçilmezi haline gelen güzel solist, Aycha Restoran'da müzikseverlerle bir araya gelerek en güzel şarkılarını onlar için seslendirirken, müzikseverler ise haftanın ilk gününe eğlenceli bir başlangıç yapıyor. 


Güzel solist Hatice Bozkuş, sahneleri çok özlediğini dile getirdi. Bozkuş; "Zor bir süreci yavaş yavaş geride bırakıyoruz. Normalleşme süreciyle birlikte çok özlediğimiz sahnelere ve müzikle geçen günlere tekrar geri döndük. Şu an hasret giderdiğimiz bir dönemdeyiz. Pazartesi günleri Aycha Restoran sahnesinde tüm misafirlerimizle birlikte müziğimizi paylaşıyor ve normalleşmeye devam ediyoruz" dedi. 


İşletme sahibi Raşit Ayça ise zor bir sınavı geride bıraktıklarını dile getirdi. Ayça; "Pandemi sürecinde zor zamanlar yaşadık. Burada tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte bu zorlu sınavı başarıyla geçtiğimize inanıyoruz. Bizleri bu zor zamanların ardından yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Restoranımızda ve pub kısmımızda ise haftanın her günü etkinliklerimiz devam ediyor. Tüm Denizlilileri mekanımıza bekliyoruz" dedi.








Haber Foto Galeri