HASAN KOYUN DENİZLİ'YE GETİRİLDİ İŞTE TÜM AYRINTILAR

Dün Esra Erol'un ATV'de sunduğu programda 1 aydır kayıp olan Buket Duyar bulunmuş. Canlı yayına katılan ve skandal açıklamalarıyla Türkiye'nin gündemine oturan Hasan Koyun, Buket Duyar'ın bulunmasıyla gözaltına alınmıştı. Bugün Esra Erol'da ise son dakika gelişmeler aktarıldı.

  • 25 Aralık 2020 - 15:12
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

ATV ekranlarında yayınlanan "Esra Erol'da" programında dün Denizli'de 1 aydır kayıp olan 15 yaşındaki kız çocuğu bulundu. Buket Duyar'ı zorla alıkoyduğu öğrenilen Hasan Koyun stüdyoya gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Bugün yayınlanan programda ise Buket Duyar'ın ablası ve abisi canlı yayına katıldı. Flaş gelişmelerin yaşandığı programda ayrıntılar ortaya çıktı.

Buket Duyar'ın bulunduktan sonra verdiği ifade doğrultusunda Hasan Koyun tarafından kaçırıldığı ve alıkonduğu Hasan Koyun'un 15 yaşındaki Buket Duyar'a seni 3 sene sonra eşim yapacağım diyerek Tavas'ta farklı evlerde tuttuğu öğrenildi. İfadeler doğrultusunda dün yayınlanan programda Hasan Koyun gözaltına alındı.

Canlı yayına katılan Buket Duyar'ın ablası ve abisi kardeşleriyle konuştuklarını söylediler.

Size ve ekibinize teşekkür ederim diyen Buket Duyar'ın ablası, kız kardeşinin kafasında yara izinin olduğunu ve Hasan tarafından darp edildiğini için bu şekilde olduğunu öğrendim. Beni Hasan sakladı ve nerede olduğumu biliyordu diye ablasına anlatan Buket, 3 sene boyunca Hasan tarafından saklanacağını ve 18 yaşında seni eşim yapacağım dediğini söyledi. Denizli'nin Tavas ilçesinde alıkonduğunu ifade eden kardeşim sürekli adres değişikliği yapıldığını ama Tavas ilçesinde olduğunu kaydetti.

Buket Duyar'ın abisi ise "Göz göre göre bizlere yalan söyledi Hasan Koyun. Ben bu konuda gerek emniyet güçleri gerek adalet bakanlığının gereğini yapacağını düşünüyorum" dedi.

Esra Erol'un programına katılan Buket'in erkek arkadaşı Şükrü Akıncı; "Hasan'a bir bilgin var mı diye sordum. Bana bilmiyorum dedi. Bana 3 maymunu oynadı. Yolda gelirken de bana hiç bir bilgi vermedi ben gerçekleri yayında öğrendim. Dün sinirlerime hakim olamadım Hasan'a saldırdığım içinde özür dilerim" dedi.

Sabah saatlerinde Denizli Narkotik Şube'de ifadesi alınan Hasan Koyun'un Ahlak Büro'da ifadesini vermesi bekleniyor. Denizli Savcılığı'nın kararıyla gözaltına alınan Hasan Koyun'un tutuklanması isteniliyor.

Dün yayınlanan yayının sonrasında Hasan Koyun gözaltına alınırken, "Atılan iftiraları kabul etmiyorum. Kesinlikle yalan savunma hakkımı ve avukatlarımı istiyorum" dedi.