HASAN KARAHAN DENİZLİ'YE VEDA ETTİ

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Denizli Valiliği görevinden Mülkiye Başmüfettişliği’ne atanan Hasan Karahan bugün Valilik binasından uğurlandı.

  • 15 Haziran 2020 - 09:20
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Giresun Valisi iken 2017 yılının Haziran ayında Denizli Valiliği görevine atanan Hasan Karahan, yaklaşık 3 yıllık görev süresinin ardından son Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliğine atandı. Denizli Valiliği’ne ise Siirt Valisi Ali Fuat Atik getirildi.

Vali Karahan için bugün Valilik binasından bir çok protokol üyesinin katılımı ile uğurlandı. Uğurlamaya Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, Denizli Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, vali yardımcıları, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri, oda başkanları ve çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Denizli Valiliği binasından uğurlanırken konuşan Vali Hasan Karahan “Denizli her şeyin en iyisine layıktı. 3 yıldır en iyi hizmeti vermek için çalıştık. Denizli’deki tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.