HALİL İBRAHİM BALTA, DENİZLİ ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI BAŞKANLIĞINA ADAY

Yaklaşan oda seçimleri öncesi adaylar da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Bu adaylardan biri de Halil İbrahim Balta… Balta, yaptığı yazılı açıklama ile Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı. Neden aday olduğunu da ayrıntıları ile anlatan Balta, üyelerden destek bekliyor.

  • 01 Eylül 2021 - 19:13
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Halil İbrahim Balta “Her sabahın karanlığında başlayan akşamın kör karanlığında biten günleri bilirim. Gece gündüz demeden evinden ailesinden uzakta bitmek bilmeyen çileleri gittikçe uzayan mesafeleri bilirim. Evine helalinden bir lokma götürebilmek için verilen mücadeleleri bilirim. Bazen adaletsizliklere içinden haykırmak gelse de sessizce iç çekişleri çok iyi bilirim. İşte tam da bu sebeple inançlı azimli çözüm odaklı sektörün içinden gelen bilfiil minibüs esnaflığı yapmış mesleklerinin sıkıntılarını sorunlarını bilen bir kardeşinizim” ifadelerini kullandı. 

YARIN NE OLACAK DİYE DÜŞÜNMEYECEKSİNİZ?

Balta sorunları bildiğini ve kalıcı çözümler üretmek istediğini belirterek “Hatta bizzat geçmişten günümüze güzergah durak rekabet ve benzeri birçok sorunu yaşamış ya da yaşamakta olan arkadaşlarım ile günden günde eriyen kan kaybeden esnafımızın artık gelecek kaygısı taşımadan yarın ne olacak diye düşünmeden çalışması için gece gündüz durmadan yorulmadan şeffaf yönetim anlayışını benimseyerek ve birlikte fikir alışverişinde bulunarak ileriye dönük kalıcı çözümler üretmek istiyoruz” dedi.

SİZLERDEN BİRİYİM, DESTEK BEKLİYORUM

Üyelerin sesi olacağını, sorunları ortadan kaldırarak endişeleri sonlandıracağını kaydeden Halil İbrahim Balta “Gerek yolcu taşıma gerekse nakliye esnafımızın hizmet ve refah kalitesini artırmak ortak standartları oluşturmak ve temsil ettiğimiz esnafımızın sesi olmak istiyoruz. Hak ettiği değerleri hep birlikte alabilmek için hizmet verenlerle; yani sizlerle yıllarını şoförlük mesleğine vermiş biri olarak; sorunların ortadan kalktığı ve endişelerin son bulduğu bir yönetim olacağının sözünü veriyoruz. Bu inanç ve azimle değerli yönetim kurulu arkadaşlarımla çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli esnafımıza hizmet etmek için Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına adaylığımızı açıklıyoruz. Sizlere hizmet edebilmek için desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.