GÜVEN TABURCU EDİLDİ

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Servis Başhekimi Doktor Gürcan Güven, 13 gün önce korona virüse yakalandı. Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde tedavi gören Güven, virüsü yenerek taburcu oldu.

  • 09 Nisan 2020 - 05:04
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Servis Başhekimi Doktor Gürcan Güven 27 Mart'ta korona virüs belirtileri ile evde kendini izole etti. Güven daha sonra hastaneye başvurarak test yaptırdı. Korona virüs testi pozitif çıkan Güven, Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde karantinaya alındı. Yaklaşık 13 gündür tedavi gören Güven bugün taburcu edildi. Taburcu olan Güven, evde kalarak kendisini izole edeceğini ifade ederek vatandaşların kurallara uymasını istedi.  

Güven sosyal medyasından paylaştığı şu sözler ile sevindirici haberi duyurdu;

"Covid-19 sebebiyle hastanede gördüğüm tedavi çok şükür bugün itibariyle son buldu. 

Tedavi sürem boyunca arayan, soran, mesaj gönderen, sosyal medya üzerinden iyi dileklerini ileten, dualarını esirgemeyen, cevap veremediğim herkese çok teşekkür ediyorum. 
İlgi ve alâkalarından dolayı İl Sağlık Müdürümüz Sayın Berna Öztürk'e, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde görev yapan hocalarıma ve tüm sağlık çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.
Hepinizden Allah razı olsun.

Rabbim bu hastalıkla mücadele eden tüm hastalara güç ve şifa versin.  Bu süreçte kendi canını riske atarak çalışan tüm sağlık personellerine kolaylıklar diliyorum. 

Sağlıklı günlerde buluşmak üzere; hepinizi Allah'a emanet ediyorum"