GÜMÜŞÇAY VE HACIEYÜPLÜ’NÜN SORUNLARI BİR YIL İÇİNDE ÇÖZÜLECEK

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Hacıeyüplü ve Gümüşçay mahallelerini ziyaret etti. Kadın erkek, genç yaşlı tüm vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Doğan, her iki mahallede yaşanan sorunları yerinde tespit ettiklerini belirterek, “Tüm sorunları bir yıl içinde çözeceğiz” dedi.

  • 04 Mart 2019 - 17:36
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Hacıeyüplü ve Gümüşçay mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Şeniz Doğan, mahalle halkının 5 yıldır hizmet alamadıkları için mevcut yönetimden şikayetçi olması üzerine “Bir yıl içerisinde sorunlarını çözeceğiz. Ancak asıl hedefimiz sosyal belediyeciliğin nimetlerinden faydalanmanızı sağlamak. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi.

HACIEYÜPLÜ’DE SEVGİ SELİ

Çalışmaları sırasında Şeniz Doğan’ı Hacıeyüplülü belediye meclis üyesi adayları, Necdet Yılmaz ve Uğur Güzin de yalnız bırakmadı. Hacıeyüplü Mahallesi’nin ilk defa 2 meclis üyesi adayı çıkardığını vurgulayan Doğan, “Mahallenizin iki evladı bizlerle beraber Merkezefendi’yi yönetmeye aday oldu. Vereceğiniz destek ile yönetimde söz hakkı elde ederek tüm sıkıntılarınızı çözmeye söz veriyoruz” dedi.

UĞUR GÜZİN HEMŞERİLERİNE SESLENDİ

Toplantıda konuşan Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi adayı Uğur Güzin, “Ben İYİ Parti’den Necdet abim CHP’den Millet İttifakı’nın meclis üyesi adaylarıyız. Bu konu da çok şanslıyız. Burada el ele verip hem Merkezefendi’ye hem Hacıeyüplü’ye en iyi hizmeti sunacağız. 2 meclis üyesi ile daha güçlü bir Hacıeyüplü hedefine ulamak istiyoruz. Desteğiniz ile bunu başaracağız. Hepinize teşekkür ederim” dedi.

NECDET YILMAZ “BAŞKAN HACIEYÜPLÜ’YE EMANET”

Necdet Yılmaz ise, konuşmasında “Burada neler yapıldığını, neler yapılmadığını çok iyi biliyorsunuz. Bin yıllık tarihe sahip, Anadolu’nun Türkler tarafından kullanılan ilk yerleşik bölgesi olan Hacıeyüplü Mahallesi çok önemli bir tarihe sahiptir. Bugün de sanayi bölgesi olarak çok büyük katma değer üretiyoruz. Ancak karşılığını hizmet olarak alamıyoruz. Bu duruma, Uğur Güzin ve benim de içinde bulunduğumuz Millet İttifakı olarak son vereceğiz. Şeniz Doğan’a ve bize güvenin. Ben Şeniz Doğan’a güveniyorum. Sevgili başkanımı size, sizi de Allah’a emanet ediyorum” dedi.

GÜMÜŞÇAY MAHALLESİ’NİN KARARI ŞENİZ DOĞAN

Gümüşçay Mahallesi’ni de ziyaret eden Şeniz Doğan ve ekibine dert yanan Gümüşçaylı vatandaşlar, Hacıeyüplü’de olduğu gibi hiçbir hizmet alamadıklarından şikayet etti. Mahallelerinde Merkezf endi Belediyesi’nden en temel belediyecilik hizmetlerini dahi göremediklerini söyleyen vatandaşlara köstebek yuvasına dönen yolları ve kaldırımları yapacağı sözünü veren Doğan, “Az evvel Hacıeyüphlü sakinlerine verdiğim sözü burada yineleyorum. Gümüşçaylı dertlerinden 1 yıl içinde kurtulacak”dedi.

KADINLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Sivil toplum kuruluşlarına ayrı bir önem veren ve kendisi de pek çok STK’da yöneticilik yapan Şeniz Doğan, Yıldızlar Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından organize edilen kahvaltıya katıldı. Dernek üyelerinin isteklerini dinleyen Şeniz Doğan, STKlara kar amacı gütmeyen etkinliklerinde ücretsiz salon vereceği sözünü yineledi. Doğan, ayrıca kadınlara ve çocuklara yönelik projelerinde STK’lar ile fikir alışverişlerinin de devam edeceğini söyledi.

HIZIR GİBİ

Yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdüren Doğan, önemli bir bölümünü Başkarcı’ya ayırdığı hafta sonunda ayrıca Servergazi ve Yenişehir Mahallleri’nde de kahveneleri dolaştı, esnaf ziyaretleri yaptı. Çat kapı kahvehane sohbetlerinde bu iki bölgede Doğan ilgi muhtazamdı.