GÜLİZAR BİÇER KARACA SANAYİ SİTESİ ESNAFINI DİNLEDİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Denizli’de sahadan ayrılmıyor.

  • 28 Nisan 2023 - 18:45
  • Son Güncelleme : 28 Nisan 2023 - 18:49

CHP’nin Denizli birinci sıra milletvekili adayı Gülizar Biçer Karaca, akşamları ev ziyaretleriyle farklı mahallelerde ailelerle buluşuyor. CHP’nin kurumsal politikalarını ve millet ittifakı iktidarında neler yapacaklarını anlatan Gülizar Biçer Karaca; merkezde ve ilçelerde esnafı, emekliyi, işçileri, toplumun farklı kesimlerini dinliyor. 

ESNAF BABALAR ÇOCUKLARI İÇİN KAYGILI

Değişim şart diyen Gülizar Biçer Karaca’nın son durağı Denizli 2. Oto Sanayi oldu. Çocuklarının geleceğinden endişe duyduklarını, onların da kendilerinin kaderini yaşamasını istemediklerini ifade eden esnaf babaları dinleyen Gülizar Biçer Karaca, pek çok esnafın da destekten yoksun kaldığı için işlerini sürdüremediğini ya da işlerinde ilerleme kaydedemediğini anlattığını aktardı. İkinci Sanayi Sitesi esnafını dinleyen Gülizar Biçer Karaca’nın ziyaretinde, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP Milletvekili Adayı Sedat Demirci, meclis üyeleri ve partililer de yer aldı.

ESNAF BAKANLIĞI KURULACAK CHP

Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca “2. Sanayi esnafları kararını Bay Kemal için vermiş. Sana Söz esnaf kardeşim, Esnaf Bakanlığı kurulacak, sorunlarınız 100 gün içinde çözüme kavuşacak.” açıklaması yaptı: Millet İttifakı iktidarımızda; 

Sanayi sektörünü üretime ve verimliliğe dayalı ekonominin önemli bir unsuru haline getirecek, imalat sanayinin milli gelir içerisindeki payını artıracağız.

Türkiye’nin küresel değer zincirinin yüksek katma değerli kısmından daha fazla pay almasını sağlayacağız.

TÜRKİYE DEĞİŞİME HAZIR

100 liranın değeri 10 lira gibi oldu diyerek yaşadıkları sorunları anlatan esnafın temennilerini dinleyen Gülizar Biçer Karaca değişim sözü verdi: “Birileri Sarayda, zevküsefa içinde yaşıyorsa vatandaş demeli ki “Ben vatandaşım, vergi veriyorum benim vergimle oradasınız, benim hakkımı vereceksiniz. Bunun yolu, 21 yıldır ülkeyi yönetemeyenlere, sandıkta siz yoruldunuz çekilin kenara, artık değişim zamanı” demektir. Türkiye değişime hazır. Sizlerle birlikte değiştireceğiz. Hiç merak etmeyin. Değiştireceğiz.” dedi. 

HANELER YOKSULLUKTAN KURTULACAK

Akşamları hane ziyaretlerini aralıksız sürdüren Gülizar Biçer Karaca, AKP’nin yoksullaştırdığı hanelerde artık geçim sıkıntısının hayatta kalma, ayakta durma stratejisine döndüğünü gözlemlediklerini söyledi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca; millet ittifakına duyulan güvenin ise her geçen gün arttığını ifade ediyor.