GRUP TOPLANTISINDA KAZIM ARSLAN’I ANDILAR

Cumhuriyet Halk Partisi bugün gerçekleştirdiği grup toplantısında CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ı andı.

  • 11 Haziran 2019 - 11:42
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Kazım Arslan CHP Grup Toplantısı'nda anıldı.

CHP Milletvekillerine konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılınçdaroğlu “Sevilen bir milletvekiliydi. Ağabey olarak biliniyordu, belli olay ve konularda görüşlerini alınır ve dinlenirdi. Zaman zaman gelir genel başkan olarak bana da düşüncelerini açıklardı. Hem Denizli, hem Türkiye bağlamında düşüncelerini açıklardı. Oturmuş bir kişiliği vardı. Bir hukukçu, bir sanayici, 10’u aşkın sivil toplum kuruluşunun yöneticisi ve dolayısıyla hayatın her alanına giren, çalıştırdığı işçilerle bir aile atmosferi oluşturan, Denizli'nin ağabeyi olan, saygıdeğer bir insandı ve biz onu kaybettik.

Allah'tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına ve camiamıza baş sağlığı diliyoruz. Verimli bir yaşta hayata veda etti. Onu sonsuzluğa uğurladık. Ama o her zaman içimizde yüreğimizde olacak. Dolayısıyla bütün Denizlili kardeşlerime de baş sağlığı dileklerimi bu vesileyle tekrar aktarmak isterim” dedi.