GÖZDE ZEYNEP SULTAN PASTANESİ AÇILDI

Denizli’de Gözde Zeynep Sultan Pastanesi görkemli bir açılışla hizmete başladı. Denizli’nin Pamukkale ilçesinde Gözde Zeynep Sultan Pastanesi açılışını gerçekleştirdi. 16 Eylül Cuma günü kapılarını açtı.

  • 18 Eylül 2022 - 21:28
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Asmalıevler mahallesinde bulunan işletme Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’nın kestiği kurdeleyle hizmete başladı. Damak çatlatan lezzetleri ile vatandaşların gönlünü fetheden Gözde Zeynep Sultan Pastanesi taze ve 100% güvenilir ürünleriyle müşterilerini bekliyor. 


çılışta konuşan işletme sahibi Erdal, Eren ve Ender Çimendağ kardeşler ortak bir açıklama yaparak; “Denizlimize böyle bir işletme kazandırmanın gururnu yaşıyoruz. Vatandaşlarımıza lezzetli, 100% güvenilir ve uygun fiyatlı ürünleri güler yüzle sunuyoruz. Tüm vatandaşlarımızı Gözde Zeynep Sultan Pastanesi’ne bir kere daha davet ediyorum. Ürünlerimizi bir kere denedikten sonra vazgeçemeyeceklerini anlayacaklar. Açılışımıza katılan herkese teşekkürlerimi sunuyor, hayırlı uğurlu olsun diyorum.” dedi.