GÖZALTINDA DARP EDİLDİ BURNU KIRILDI

Denizli’de yiğeni ile tartışan Mehmet Mendi Abiş isimli vatandaş tartışmanın emniyete intikal etmesi üzerine gittiği karakolda polisler tarafından darp edildi. Darp raporu alan Mehmet Mendi Abiş kendisini darp eden polislerden şikayetçi oldu.

  • 26 Mart 2022 - 11:52
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İddiaya göre Denizli'nin Merkezefendi İlçesinde yaşayana Mehmet Mendi Abiş dün akşam saatlerinde alkol aldıktan sonra yiğeni Veysel Abiş ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi sonrası Veysel Abiş, polisi arayarak şikayetçi oldu. Şikayet üzerine olay yerine gelen emniyet güçleri Mehmet Mendi Abil'i Bereketler Mahallesinde bulunan polis karakoluna görürdü.

GÖZALTINDA DARP EDİLDİ

Gözlatına alınmadan önce devlet hastanesine götürülerek sağlık taraması yapılan Mehmet Mendi Abiş, karakolda ifade verdiği sırada kendisini şikayet eden yiğenine kızınca polislerle sözlü tartışmaya başladı.   Yiğenine kızdığını kendilerine bir saygısızlık yapmak istemediği söylemesine rağmen ters kelepçelenen Abiş, daha sonra polislerce darp edildi. 

BURNU KIRILDI

İfade alan polislerin yanı sıra görevde olanlarında dahil olduğu iddia edilen saldırı nedeni ile burnu kırılan Mehmet Mendi Abiş'in vücudunun değişik yerlerinde de ağır yaralar oluştuğu öğrenildi.

Hastanede tedavi altına alınan Abiş, kendisine saldıran polislerden şikayetçi olurken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

kaynak: medya data