GÖLETTE ARANAN AVCI KONYA'DA BULUNDU

Denizli’nin Güney ilçesinde ava gittikten sonra köpeği geri dönünce kayıp olduğu anlaşılan ve gölet kenarında elbiseleri bulunan 59 yaşındaki Halil Yeşil'den sevindirici haber geldi. Yeşil, Konya’daki asker arkadaşının yanına ortaya çıktı.

  • 15 Ocak 2022 - 18:01
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Arama kurtarma ekiplerinin soğuk havaya rağmen gölet içerisinde aradığı 59 yaşndaki Halil Yeşil’den gelen telefon, bir anda korku verici endişenin sonu oldu. Konya Akşehir’de yaşayan asker arkadaşının telefonu ile oğlunu görüntülü olarak arayan Halil Yeşil, “Başıma çuval geçirip beni gölede attılar. Kendi imkanlarımla kurtulup göletten çıkmayı başardım. Beni tekrar bulup öldürmeye çalışmalarından endişe ettiğim için Konya’ya kaçtım. Beni merak etmeyin, sağlık durumum gayet iyi” dedikten sonra aramayı sonlandırdı.

Yaklaşık 20 saattir kayıp olarak aranan Halil Yeşil’den gelen telefonun ardından arama kurtarma çalışmaları bitirildi. Yeşil’in başına çuval geçirilip suya atıldığı iddialarının gerçek olup olmadığı ve Konya’ya nasıl gittiğinin ise ifade işlemlerinin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.