GÖKCE'DEN 29 EKİM MESAJI

İYİ Parti eski Merkezefendi İlçe Başkanı, iş insanı Mehmet Ertuğrul Gökce Cumhuriyetin 100. yılı sebebiyle yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

  • 28 Ekim 2023 - 03:55
  • Son Güncelleme : 28 Ekim 2023 - 23:56

İş insanı Gökce mesajında şu ifadelere yer verdi:

Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümünü gururla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. Bu onurlu gün, tarihimizin parlak bir kilometre taşıdır. Atalarımızın mücadeleleri ve fedakarlıkları sayesinde, bugün ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vizyonu ve önderliği altında, Türk milleti olarak hak ettiğimiz yere yükseldik.

Bu kutlu dönüm noktasında, millet olarak birlik ve beraberlik içinde olmanın, milli değerlerimize sıkı sıkıya bağlı kalarak geleceğe umutla bakmanın önemini bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Türkiye'nin bağımsızlığına, egemenliğine ve birliğine yönelik her türlü tehdide karşı dimdik duracağımızı buradan bir kez daha ilan ediyoruz.

Türk milleti, tarihi boyunca her daim cesareti, azmi ve direnciyle bilinmiştir. Bu özelliklerimizle, ülkemizi her alanda daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Eğitimden ekonomiye, bilimden teknolojiye kadar her alanda güçlü, müreffeh ve saygın bir Türkiye için omuz omuza vererek çalışacağımıza olan inancımız tamdır.

Türk bayrağı altında yaşayan her bireyin gurur duyacağı, adaletin ve hukukun üstünlüğünün her zaman korunduğu bir Türkiye hedefimiz doğrultusunda, gelecek nesillerimize daha güçlü bir Türkiye miras bırakmak için kararlılıkla ilerleyeceğiz.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında, tüm dünyaya Türk milletinin gücünü ve birliğini bir kez daha göstereceğimize inancımız tamdır. Bu büyük coşkuyu ve milli gururu yaşadığımız bu anlamlı gün vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, aziz şehitlerimizi minnetle yad ediyoruz.

Nice yüzyıllara, nice zaferlere! Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!"