GÖKCE: ÖMER'İN YOLUNDAN AYRILMAYACAĞIZ

İYİ Parti’nin kuruluş yıl dönümü kutlamalarına Denizli’den katılım yoğun oldu. Partinin kuruluş yıl dönümü kutlamalarına Denizli’den otobüs kaldırarak katılım sağlayan Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce ve teşkilatı İstanbul Haliç Kongre Merkezi’ndeki yerini aldı. Gökce "İktidar yolunda kutlu bir gün yaşıyoruz. İYİ Parti iktidarında, Ömer’in yolundan, asla ayrılmayacağız" dedi.

  • 27 Ekim 2021 - 15:52
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İYİ Parti’nin 4. kuruluş yıl dönümü kutlamaları İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Kutlamalara katılanlar arasında İYİ Parti Denizli Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce ve Merkezefendi İlçe teşkilatı üyeleri de vardı. 

Büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen etkinliğe, yağan yağmura rağmen onbinlerce kişi katıldı. Denizli’den otobüs kaldıran İYİ Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı İstanbul’da yağan yağmurun altında kutlamalardaki yerini aldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in iktidar hedefini ortaya koyduğu 4. Yıl kutlamalarına katılan Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce “Yağan yağmura rağmen Partimizin kutlamalarına on binlerce kişi katılım sağladı. Yürüdüğümüz kutlu yolda bizleri yalnız bırakmayan on binlere, Türkiyemizin dört bir yanında yüreği bizimle atan partili, seçmen ve halkımıza çok teşekkür ederim. Denizli'den İstanbul'a gelen teşkilat üyelerimize de ayrıca teşekkür ederim. Önderimiz Meral Akşener öncülüğünde çoban ateşini yaktığımız Denizli, iktidar ateşini de çoktan yaktı. Halkımız ve vatanımız için, İYİ bir gelecek için, daha özgür ve yaşanabilir bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. Bugün gördük ki bu çalışmalar halkımızın da teveccühü ile boş çıkmayacak ve Millet İttifakı bu ülkeyi tek adam diktasından kurtarıp, demokratik bir ülke haline getirecek. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in de söylediği gibi İYİ Parti iktidarında, Ömer’in yolundan, asla ayrılmayacağız" dedi.