GENİŞLETİLMİŞ İL BAŞKANLARI TOPLANTISINDA KRİTİK MESAJLAR VERDİ

Cumhurbaşkanı Rece Tayyip Erdoğan,Ankara’da partisinin İl Başkanları ile bir araya geldi. Toplantıya Denizli’den İl Başkanı Necip Filiz’in yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak’da katıldı

  • 26 Temmuz 2019 - 19:14
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Yeni dönemi değerlendiren Erdoğan çok önemli açıklamalarda bulundu. Partisini ve teşkilatlarını ikaz eden Cumhurbaşkanı Erdoğan; "AK Parti Türkiye'nin partisidir" mesajı verdi.

Erdoğan konuşmasında şunlara değindi:

Bizde AK Parti olarak genel başkanından belde yöneticisine kadar tüm kademelerimiz ile bu sancıyı çekeceğiz, seçimlerde sandıktan arzu ettiğimiz neticeyi de alabilelim. Siyasi partiler özellikle de AK Parti millete hizmet kapısı olarak kalacaktır.

AK Parti kurulduğunda gençlik kollarında görev alan dava arkadaşlarımız, milletvekillerimiz olarak şu an çalışıyor.

Bugünde bölgemizde ve dünyada tüm çalışmalarımızı toprak fıtratına uygun şekilde yürütmenin çabası içindeyiz. Maya sağlam olunca ortaya çıkan kadro da inançlı, ahlaklı, kaliteli oldu. Hep birlikte inşa ettiğimiz bu parti inşallah önümüzdeki yarım asırda da ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam edecektir. Siyaset ve partiler de insanla var olur.

AK Parti’nin kuruluşundan beri bu davaya emek vermiş, hasbi ve harbi şekilde koşturmuş her bir kardeşime şükranlarımı sunuyorum.

AK Parti Türkiye’nin partisidir.