GENÇLER PANDEMİ SÜRECİNİ ELE ALDI

CHP Merkezefendi Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Özdarak pandemi şartlarında yaşanan sorunlarla ilgili oluşturduğu ekip ile çalışmalarına hız verdi.

  • 17 Ağustos 2020 - 07:56
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

CHP Merkezefendi Gençlik Kolları uzun zamandır üzerinde çalıştığı projeyi hayata geçirdi. Ekonomist, avukat mühendis ve geneli öğrencilerden kurulu ekip pandemi şartlarında halkın yaşadığı sorunlar üzerine çalıştı. Çalışmaya öncelikle Covid-19 sürecinde ciddi zararlar gören esnaflardan başlayan gençlerin ilk durağı Fatih Caddesi oldu. Gençlik kolları üyeleri ilçedeki tüm cadde esnaflarını tamamladıktan sonra çeşitli alanlarda çalışmalarına devam edecek.

Konuyla ilgili konuşan CHP Merkezefendi Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Özdarak “Pandemi sürecinde yaşanan sorunlara değinebilmek için böyle bir proje üzerinde çalışıyorduk. Bir çok esnafımız, işçimiz emekçimiz pandeminin koşullarını en ağır şekilde geçirdiler. Gençlik Kolları üyesi olan diğer arkadaşlarımızla birlikte bu proje ile halkımızın sorunları üzerinde çalışıyoruz. Daha bir çok mahallede bu çalışmamız devam edecek” dedi.