GENÇ PRODÜKTÖR KARİYER BASAMAKLARINI HIZLI ÇIKIYOR

Müziğe çok küçük yaşlarda ilgi duymaya başlayan Buğra Atmaca kariyer basamaklarını hızla çıkmaya devam ediyor. 1991 İstanbul doğumlu olan Atmaca, müzik kariyerine rap müzik alt yapıları ile başladı.

  • 22 Ocak 2022 - 09:21
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Hiçbir eğitim almadan yeteneğiyle kendisini geliştiren genç prodüktör, 2015 yılında Spinnin Records Talent Pool yarışmasına katılarak birinci  oldu. Yarışmada birinciliği getiren parça '' Zebella'' müzik severler tarafından çok beğenildi. 

''SATSUMA MUSİC KARİYERİMİN EN ÖNEMLİ ADIMI''

Çeşitli müzik yazılımları üzerinde ses tasarım konusunda ünlü firmalarla çalışan Buğra Atmaca, '' Kariyerimin en önemli adımlarından biri Satsuma Music ile tanışmam oldu. Satsuma Music'ten çıkardığım şarkılar dinlenme rekorları kırdı. Müzik listelerinde sürekli parçalarım çalınarak en tepede yer aldım.

Atmaca'nın Satsuma Music'ten çıkardığı You Now , Bugatti , Breeath şarkıları milyonlarca dinlenmeye ulaştı. Genç prodüktör son şarkısını Mert Harmankaya ile beraber yaptı. İkilinin çıkardığı ''Space'' adlı şarkı müzik severler tarafından çok beğenildi. Müthiş geri dönüşler alan parça, kısa süre içerisinde milyonlarca dinlendi.

Buğra Atmaca ''Bugünlere gelmek için çok çalıştım ve emek verdim. Hedeflerime ulaşabilmek için her gün daha fazla çalışmaya devam ediyorum. Severek ve  gönülden yaptığım iş olduğu için yorulmak çok söz konusu olmuyor'' dedi. 

Satsuma Music bünyesinde artist olarak elektronik müzik ve rap müzik prodüktörlüğü yapan Atmaca, aynı zamanda Sound Mafia ekibinde ses mühendisi olarak çalışmaya devam ediyor. Ghost Prodüktörlük klansmanında da bir çok geçmişi bulunan genç prodüktör, kariyerine HardPaw olarak devam ediyor. 

Müziğin dışında sokak hayvanları aktivisti olduğu söyleyen Buğra Atmaca, aynı zamanda koyu bir bilgisayar oyunları bağımlısı olduğunu söyledi.