GENÇ KADININ ÖLÜMÜNDE FLAŞ GELİŞME

Aslen Denizlili olan ve Isparta’da yaşayan 23 yaşındaki Gamze Esgicioğlu’nun bıçaklanarak öldürülmesinin ardından gözaltına alınan sevgilisi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cinayeti itiraf eden şahsın, genç kızla kıskançlık yüzünden tartıştıklarını belirterek, “Üzerime bıçakla geldi, geri çevirdim saplandı” dediği öğrenildi.

  • 14 Ekim 2020 - 01:36
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Aslen Kaleli olan ve okumak için gittiği Isparta'da yaşamaya devam eden Gamze Esgicioğlu cinayetinde flaş bir gelişme yaşandı.

Anadolu Mahallesi 131. Cadde’de ikamet eden Gamze Esgicioğlu, sabaha karşı evinde bıçaklanarak öldürülmüştü. Olayın ardından polis, evde bulunan 4 şüpheliyi gözaltına alarak sorguya çekti.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Gamze Esgicioğlu’nun sevgilisi Hasan B., M.K., H.Y. ve İ.O.B. emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk gönderildi. Savcılıktaki ifadelerinin ardından M.K., H.Y. ve İ.O.B. serbest bırakıldı. Esgicioğlu’nun sevgilisi Hasan B. mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Hasan B. adliye çıkışında bir gazetecilerin sorusunu cevapsız bıraktı.

Hasan B.’nin adliyedeki ifadesinde sevgilisi Gamze Esgicioğlu ile kıskançlık yüzünden tartıştıklarını itiraf ederek, “Üzerime bıçakla geldi, bende elinden tutarak bıçağı geri çevirdim o sırada vücuduna saplandı” diye ifade verdi.