GENÇ KADIN GÖĞSÜNDEN BIÇAKLANMIŞ HALDE BULUNDU

23 yaşındaki Denizlili Gamze Esgicioğlu, Isparta’da vahşi cinayete kurban gitti. Genç kadının evde göğsünden bıçaklandığı öğrenilirken, olayla ilgili olarak Esgicicoğlu’nun sevgilisi olduğu öğrenilen bir kişi ile birlikte 4 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

  • 13 Ekim 2020 - 16:36
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Isparta merkez Anadolu Mahallesinde 4 katlı binanın 3. katında sabah saatlerinde kan donduran bir olay gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre Kaleli Gamze Esgicioğlu'nun bıçaklandığı ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler daireye girdi ve genç kızın cansız bedeniyle karşılaştı. Göğsünden bıçaklandığı tespit edilen Esgicioğlu'nun cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.

Polis olayın ardından çalışmalarını hızlandırarak olay sırasında evde olan ve Gamze Esgicioğlu'nun sevgilisi olduğu söylenen bir kişinin de aralarında bulunduğu H.B., M.K., H.Y. ve İ.O.B. adlı erkek şüphelileri gözaltına aldı.

4 erkek şüphelinin Gamze Esgicioğlu'nun kaldığı daireye geldikleri otomobil, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde, 07 FDP 46 plakalı otomobilin dairenin bulunduğu sokağa geldiği anlar yer aldı. Soruşturma sürerken ayrıntıları aktarmaya devam edeceğiz...