GELEN VURUYOR GİDEN VURUYOR HOROZ LİGİN DİBİNDEN BAKIYOR

Süper Lig’in 12. haftasında Kasımpaşa, Denizlispor’u ağırladı. Müsabaka ev sahibi ekibin 3-2’lik üstünlüğüyle yeşil siyahlı takım bir yenilgi daha aldı. En son kötü gidişata dur demek için hoca değişikliğine tekrar giden Denizlispor'da kötü gidişat durmuyor.

  • 12 Aralık 2020 - 05:50
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Süper Lig’in 12. Haftasının açılış maçında Kasımpaşa sahasında Yukatel Denizlispor'u konuk etti. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadında oynanan maçta yeşil siyahlılar rakibine mağlup oldu(3-2). Koita'nın 36.dakikada attığı golle öne geçen ev sahibi ekibe yeşil siyahlılar 39'da Recep Niyaz ile karşılık verdi. 42.dakikada ise sahneye bir kez daha Koita çıktı. Hajradinovic'in sakatlığı nedeniyle topu dışarı atmak isteyen Zakarya Bergdich'in kaptırdığı topta ceza sahasına yapılan ortada Koita durumu 2-1'e getirdi. Maçın ilk yarısı da bu şekilde sona erdi.

UZATMADA PENALTI

Maçın ikinci yarısına ev sahibi yine atak başladı. 51.dakikada Tirpan skoru 3-1'e getirdi. 3-1 sonrası Denizlispor'un atakları sonuçsuz kalırkenz ev sahibi de kontra ataklarla etkili oldu. 90+2'de ceza sahasında Tirpan'ın elle müdahalesi sonrası kazanılan penaltıyı Rodallega gole çevirdi. Maçta başka gol olmadı ve maç 3-2 sona erdi.

Stat: Kasımpaşa

HAKEMLER: Ramazan Keleş, Mehmet Metin, Mahmet Salih Mazlum

KASIMPAŞA: Ramazan, Yusuf, Mehmet Fevzi, Tarkan, Brecka, Hajradinovic, Kevin Varga, Sadiku, Armin Hodzic(72' Anıl Koç), Tirpan, Koita(85' Alan)  Y.

DENİZLİSPOR: Cenk, Özer, Mustafa Yumlu, Liesman, Zakarya Bergdich, Murawski(56' Mesanovic), Bakalorz(84' Muhammed), Sacko(Varela), Sagal, Recep Niyaz, Rodallega

SARI KARTLAR: 3' Mehmet Fevzi, 45' Koita, 45' Bakalorz, 90' Mustafa Yumlu  GOLLER: 36' ve 42' Koita, 51' Tirpan(Kasımpaşa) 39' Recep Niyaz, 90+2' Rodallega (Denizlispor)