GELECEĞİN SİYASETÇİSİ OLACAĞINI ŞİMDİDEN GÖSTERDİ

Pamukkale ilçesinde bulunan Müftü Ahmet Hulusi İlkokulu'nda eğitim gören 4. sınıf öğrencisi Mehmet Erdem Kaya, sınıf başkanlığı seçimleri sırasında arkadaşlarına çeşitli vaatlerde bulundu. 10 yaşındaki Mehmet Erdem, Denizli'de sahne alan DJ Serap Müzik Grubunu okula getireceğini söyleyerek arkadaşlarından oy istedi.

  • 03 Kasım 2023 - 20:31
  • Son Güncelleme : 03 Kasım 2023 - 20:35

Seçilmek için ise "Başın sıkışınca dara, Mehmet Erdem’i ara", "Vaat de var icraat da", "Mehmet Erdem’i başkan yapın, eğlenceyi yaşayın", "Hem dürüst hem çalışkan işte aradığınız başkan" sloganlarıyla seçim kampanyası yürüttü.

Mehmet Erdem'in vaatlerine kulak veren arkadaşları, onu sınıf başkanı seçti. Vaadini yerine getirmek için annesinin sosyal medya hesabından müzik grubuna ulaşan Mehmet Erdem, olumlu bir yanıt aldı ve bu durum onun için mutluluk verici bir anıya dönüştü. Mehmet Erdem'in okul bahçesine gelen DJ ve ekibi, hem velilere hem de öğrencilere unutulmaz anlar yaşattı. Eğlenceli bir etkinlik gerçekleşirken, katılımcılar Mehmet Erdem'i tebrik etmeyi de ihmal etmedi.


Etkinliğin başarısıyla mutlu olan DJ Serap Çakmak, "Mehmet Erdem bana sosyal medya aracılığıyla ulaştı. Okulda bir başkanlık vaadi vermişti. Arkadaşlarına başkanlığı kazanması durumunda okula DJ Serap'ı getireceğini söylemişti. Biz de onu kırmayarak tüm çocukları eğlendirdik. Herkes sözünü tuttu, ben de sözümü tuttum. Bu, bizim için gurur verici bir an oldu" şeklinde konuştu.

Mehmet Erdem Kaya ise daha önce başka birinin verdiği vaadi gerçekleştirmesinin kendisine ilham verdiğini belirterek, "Başkanlık seçimleri için aday oldum. Serap ablaya yazdım, o da beni kırmayarak okula geldi. Çok eğlenceli ve mutlu bir gün yaşadık. Herkes teşekkür etti ve mutlu oldu. Başkan olduğuma sevindiler" dedi.

Oğlunun talebini geri çevirmeyen sanatçılara teşekkür eden anne Hamiyet Kaya ise, "Oğlum bana başkanlık seçimi için geldi. Neler yapabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Biraz düşündük ve DJ konusunda yardımcı olabileceğimi söyledim. Serap Hanıma yazdım ve bir hafta sonra dönüş oldu. Oğlum bu süreçte çok heyecanlandı. Yapılan görüşmeler neticesinde eğlencemizi gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı.