GAZETECİ MURAT AĞIREL MERKEZEFENDİ’DE SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRECEK

Merkezefendi Belediyesi tarafından Merkezefendi Kültür Merkezi’nde düzenlenen Kitap Günleri kapsamında 4 Haziran Cumartesi günü saat 14.00’te Gazeteci Yazar Murat Ağırel ile Gazeteci Yazar Yavuz Selim Demirağ okurlarıyla bir araya gelecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendimizi kültürün ve sanatın merkezi haline getirmek için ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Birbirinden değerli isimlerin söyleşi ve imza günü etkinliklerine tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.

  • 02 Haziran 2022 - 18:19
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında bu yıl ikincisini düzenlediği Kitap Günleri, kitapseverlerin yoğun ilgisi ile devam ediyor. Birbirinden değerli yazar, oyuncu ve gazetecinin konuk olduğu Kitap Günleri’nde 4 Haziran Cumartesi günü adeta kültür şöleni yaşanacak. Birçok ünlü isim sevenleriyle söyleşi ve imza etkinliğinde buluşacak. Merkezefendi Kültür Merkezi’nde, 4 Haziran Cumartesi günü saat 12.00’de Şükran Kozalı, saat 13.00’te Kişisel Gelişimci Bircan Yıldırım, saat 14.00’te Gazeteci Yazar Murat Ağırel ile Gazeteci Yazar Yavuz Selim Demirağ, saat 17.30’da Yazar Sema Soykan ile Gazeteci Emin Çapa, yine aynı saatte Tarihçi Yazar Yusuf Halaçoğlu ve saat 18.30’da Dilek Cesur gerçekleştirecekleri söyleşiler ile dinleyicileriyle bir araya gelecek.

İMZA GÜNÜ OLAN YAZARLAR

İmza etkinlikleri kapsamında ise saat 10.00’da Ece Özbaş, saat 12.00’de Mustafa Soylu, saat 14.00’te Sinan Akyüz, Kamuran Akdemir, Seval Uysal, Türkay Kılcı, Raşit Öztürk, Hale Gökalp Sezer ve Fatma Peşemen Dirican, saat 15.00’te Selcan Taşçı, saat16.00’da Hilal Yerlikaya ve gün boyunca Denizlili Yazarlar Hüsamettin Ataman, Hatice İbiş, Fazıl Çolak, Nadire Yetiş ve Zeliha Coştur stantlarında kitaplarını okurları için imzalayacaklar.

“SÖYLEŞİLERE TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ BEKLİYORUZ”

Eğitime, bilime, kültüre ve sanata her zaman destek olduklarını ve olacaklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendimizi kültürün ve sanatın merkezi haline getirmek için ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz” dedi. Kitap Günleri gibi etkinliklerin insanı geliştirdiğini ve sosyalleştirdiğini söyleyen Başkan Doğan, “Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz ve geleneksel olarak devam etmesini istediğimiz Kitap Günlerimizde birbirinden değerli yazarları, gazetecileri ve sanatçıları ağırlıyoruz. Cumartesi günü çok değerli isimleri sevenleriyle, okurlarıyla bir araya getiriyoruz. Gün boyu sürecek olan söyleşi ve imza günü etkinliklerimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.