GALERİCİ ESNAFI DOĞAN'DAN ÇÖZÜM YOLU İSTEDİ

Galerici esnafının Denizli'de devam eden ruhsat sorunu günden güne artıyor. Huzursuzluk yaşayan ve diken üstü yaşadıklarını dile getiren galericiler sorunlarını Millet İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan'a anlattı.

  • 21 Mart 2019 - 17:58
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Geçtiğimiz günlerde Pamukkale Belediyesine giderek ruhsat sorunlarını dile getiren galerici esnafı bu sefer Millet ittifakının Merkezefendi adayı Şeniz Doğan ile bir araya geldi.

Yaşadıkları sorunları Doğan'a aktaran galericiler çözüm yolu istediklerini dile getirdiler. Özel bir sitede ağır yük taşıyacaklarını dile getiren esnaf belediyeye ait bir sitede mağduriyetlerin giderilebileceği noktasında hem fikir olduklarını kaydetti.

DOĞAN'DAN GALERİCİ ESNAFINA DESTEK

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan galericilerin derdini dinledikten sonra galericiler esnafına çözüm sözü verdi. Belediyenin açacağı bir sitenin çözüm olacağını dile getiren Doğan, bu sayede esnaf ayrı gayrı olmadan taşınabilecek dedi.

Doğan; "Yeni bakanlık yönetmeliğine uyan esnafların devamlılığının sağlanmalı. Hiç bir esnafımızın ekmeğiyle oynamasınlar. Bizler projelerimizde kentimizi rahatlatacak bir çok bu tarz fikirle yola çıktık. Belediye başkanlığım döneminde sizlere destek sözü veriyorum" dedi.