GALATASARAYLI FUTBOLCU DENİZLİ'DE NİŞANLANDI

Tülay Akkol Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi sahibi Denizli’nin tanınan diş hekimlerinden Tülay Akkol’un kızı Peri Ispartalı ile Galatasaray’ın ünlü futbolcusu Oğulcan Çağlayan Denizli’de bir otelde yapılan muhteşem bir törenle nişanlandı.

  • 05 Ekim 2021 - 13:17
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Galatasaraylı Oğulcan Çağlayan, sevgilisi Peri Ispartalı ile dünyaevine giriyor. Son zamanlarda lisans konusu yüzünden gündemden düşmeyen 25 yaşındaki kanat oyuncusu, Peri Ispartalı ile hayatını birleştirme kararı aldı.

Sarı-Kırmızılı takımda Ç.Rizespor'la yaşanan lisans krizi yüzünden forma giyemeyen Oğulcan, bu sorunun çözülmesiyle rahat bir nefes almış, ardından da sevgilisiyle hayatını birleştirmek için ciddi bir adım atmıştı. 25 yaşındaki kanat oyuncusu, sevgilisi Peri Ispartalı'ya geçtiğimiz ay evlenme teklifi etti. 


Dün ise tanınan diş hekimi Tülay Akkol’un kızı Peri Ispartalı ile Galatasaray’ın ünlü futbolcusu Oğulcan Çağlayan Denizli’de bir otelde yapılan muhteşem bir törenle nişanlandı.

Törene Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, eşi Dr. Nur Örki, A Milli Takım ve Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu İrfan Can Kahveci, spor ve sanat camiasından seçkin davetliler katıldı. Genç çiftin yüzüklerini Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki taktı.