FITIK DİYE GİTTİ KORONA ÇIKTI

Denizli’de korona virüs hızla yayılırken pozitif vaka haberleri de gelmeye devam ediyor. Çardak ilçesinde bulunan bir tekstilde çalışan 3 kişi testi pozitif çıkınca evlerinde karantina altına alındılar.

  • 24 Ekim 2020 - 20:37
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Çardak ilçesinde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında çalışan bir kişi göbek fıtığı için gittiği hastanede kontrol sırasında korona virüs testi pozitif çıktı. İşçinin testinin pozitif çıkmasının ardından diğer işçilerde korona testi yapıldı. 3 kişinin daha koronaya yakalandığı öğrenildi. İlçenin Bahçelievler Mahallesi’nde yaşayan 3 kişi evlerinde karantina altına alındı. Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken mahallede daha önce de korona testi pozitif çıkan 2 kişinin daha bulunduğu toplam 5 evin karantina altına olduğu belirtildi.  

DAHA ÖNCE DE KARANTİNA VARDI

Çardak ilçesi Gemiş Mahallesi’nde muhtarda dahil 30’un üzerinde Korona virüs (Covid-19) pozitif vakalar görülmesi nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha tarafından mahalle karantina altına alınmıştı. 14 gün süren karantinanın ardından hayat tekrar normale döndü.