FATİH PORTAKAL'DAN CANLI YAYINDA DENİZLİ GÖNDERMESİ

13 Ocak 2020 tarihli Fox Tv Ana Habeer bülteninde Fatih Portakal Denizli ziyaretinden bahsederek, Kanal İstanbul göndermesinde bulundu.

  • 14 Ocak 2020 - 00:31
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Televizyon ekranlarının sevilen ismi 'Fatih Portakal ile Fox Ana Haber' sunucusu Fatih Portakal, 13 Ocak tarihli ana haber bülteninde hafta sonu Denizli'ye yaptığı ziyaretten bahsetti.

Ana Haber bülteninde 'Kanal İstanbul Sürgünü' isimli haberin sunumunu yapan deneyimli gazeteci, haberin ardından seyircilerinden gelen bir mesajı okudu ve ana haber bültenin sonuna doğru, hafta sonu Merkezefendi Belediyesi'nin düzenlediği etkinlik ile Denizli'de bulunduğunu hatırlatarak, "Hafta sonu Denizli'de bir programdaydım. Orada insanlar Kanal İstanbul'u konuşuyorlar. Bir çok ilde olduğu gibi Denizli'de bu konuyu takip ediyor. Onları direk olarak ilgilendiren bir mesele değil ama gündemlerinde Kanal İstanbul'da var ve Denizlililerde merakla ne olacağını bekliyor. İstanbul nerede Denizli nerede diyeceksiniz ama Türkiye'ye mal olmuş bir projeden bahsediyoruz artık" dedi.