EVLİLİK OKULU’NDA 40 ÇİFTE SERTİFİKALARI VERİLDİ

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ödüllü projelerinden Ailemi Seviyorum kapsamında hayata geçirdiği "Sağlıklı Evlilik Okulu" 40. dönemi tamamlandı. Eğitimlerini tamamlayan 40 çifte sertifikaları verildi.

  • 12 Temmuz 2019 - 15:43
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2012 yılında hayata geçirilen ve bu güne kadar çok sayıda kursiyere hizmet veren Sağlıklı Evlilik Okulu'nda 40. dönem eğitimleri sona erdi. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde 40. Dönem Sağlıklı Evlilik Okulu Sertifika Töreni düzenlendi. Törene, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Psikolog Gülay Korkut ve kursiyerler katıldı. Yaklaşık 1 ay süren eğitimin ardından 80 kursiyerin sertifika alacağını kaydeden Değirmenci, “Bireylerin evliliğe bir parça olsun hazır başlayabilmelerine katkı sağlamak adına Büyükşehir Belediyesi olarak 7 yıldır bu projeye devam ediyoruz" dedi.

"İstiyoruz ki çocuklar huzurlu, mutlu aileler de yetişsin"

Ailemi Seviyorum projesini çok önemsediklerini vurgulayan Değirmenci, toplumların yapı taşının aile olduğunu belirterek, "İstiyoruz ki çocuklar huzurlu, mutlu aileler de yetişsin. Milletini, vatanını, bayrağını seven nesiller sağlıklı ve huzurlu ailelerde yetişiyor" diye konuştu. Konuşmanın ardından Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci kursiyerlere sertifikalarını verdi.