EVİ TERK EDEN EŞİNİ VE KAÇTIĞI ADAMI ÖLDÜRDÜ

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde başkası için evi terk eden karısının izini bulan öfkeli koca pompalı tüfekle vahşeti yaşattı. Karısı ile evlilik planı yaptığı kişiyi öldüren ve aynı zamanda bu kişinin annesini de ağır yaralayan koca, kaçtıktan bir kaç saat sonra jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

  • 13 Temmuz 2022 - 14:22
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Dün akşam saat 22.00 sıralarında Acıpayam ilçesine bağlı Ören Mahallesi’nde gerçekleşen korkunç olayda; Muğla’nın Ortaca ilçesinde yaşayan 38 yaşındaki Emine Y., boşanma aşamasında olduğu öğrenilen 39 yaşındaki Erdal Y.'nin yanından ayrılıp yaklaşık 1 ay önce Denizli’ye gelerek evlilik planı yaptığı iddia edilen 33 yaşındaki Mehmet Aksoy ve annesi 51 yaşındaki Gülperi Aksoy ile birlikte yaşama kararı aldı. Evi terk eden karısının izini bulan Erdal Y., evlilik planları yapan çiftin Ören Mahallesi’ndeki evine geldi. Yaşanan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya döndü ve ardından yanında getirdiği pompalı tüfeğe sarılan Erdal Y., eşi Emine Y. ve Mehmet Aksoy’u öldürdü. Rastgele açılan ateş sonucu Mehmet Aksoy’un annesi Gülperi Aksoy ise ağır yaralandı. Silah seslerini duyarak eve gelen komşuları iki kişinin cansız bedeni ile karşılaştı. Ağır yaralanan yaşlı kadın, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi.

Eşi Emine Y. ve evlilik planı yaptığı Mehmet Aksoy’u öldürdükten sonra kayıplara karışan şüpheli Erdal Y’nin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı. Denizli İl Jandarma Komutanlığı ile Muğla polisinin müşterek yürüttüğü çalışma çerçevesinde şüphelinin kullandığı 48 AHY 096 plakalı aracın güzergahı tespit edildi. Aracın geçiş istikametinde önlem alan polis ekipleri, şüpheliyi olaydan 2,5 saat sonra Muğla’da silahıyla birlikte gözaltına aldı.