€

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçe genelinde esnafla bir araya gelmeye devam ediyor. 1200 Evler ve Yenişehir minibüs duraklarını ziyaret eden Başkan Subaşıoğlu, “Halkımıza hizmet için sizler sabahın erken saatlerinde işe başlıyorsunuz. Yazın sıcakta, kışın soğukta hizmet ediyorsunuz. Esnafımızın gönlümüzdeki yeri başka… Merkezefendimize hep beraber hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

  • 01 Şubat 2019 - 12:39
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ile beraber 1200 Evler ve Yenişehir Minibüs Duraklarını ziyaret etti. Minibüsçü esnafı ile sohbet edip ilçeye kazandırılan ve kazandırılacak olan projeleri anlatan Başkan Subaşıoğlu, “2014 yılında yaşadığımız heyecan hala devam ediyor. O yüzden ‘İlk günkü aşkla büyük bir heyecanla, Merkezefendi’de yeni hedefler, yeni projeler’ diyoruz. Önümüzdeki dönem bu heyecanımız, bu aşkımız, bu hizmetlerimiz devam edecek” diyerek konuştu.

“PROJELERİMİZİN YÜKSELİŞİNE ŞAHİTSİNİZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “İşiniz gereği ilçemizi en iyi tanıyan sizlersiniz. Bu kapsamda da Merkezefendimizde yapılan hizmetleri en net şekilde gören de sizlersiniz. Sırasıyla birçok vizyon projelerimizi hizmete açtık. Lokasyon olarak hepsi de önemli noktalarda. İlçemize kazandırmış olduğumuz projelerin her gün önünden geçerken yapılmadan önceki hali ve yapım aşamasındaki hali gözünüzün önünde canlanıyor. Önümüzdeki dönemde de vizyon projeler kazandırmaya, yeni hizmetler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

“MERKEZEFENDİMİZE BERABER HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Minibüsçü esnafının yerinin ayrı olduğunu belirten Başkan Subaşıoğlu, “Halkımıza hizmet için sizler sabahın erken saatlerinde işe başlıyorsunuz. Yazın sıcakta, kışın soğukta hizmet ediyorsunuz. Halkla her gün iç içesiniz. O yüzden milletimiz için, vatandaşlarımız için sizlerin yeri ayrı. Hizmet noktasında Merkezefendi Belediyesi olarak sizlerle beraber çalışmalar içerisindeyiz. Zaman zaman, yer yer sizlerle bir araya gelerek istişareler yapıp, önerilerinizi ve isteklerinizi dikkate alıyoruz. Karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde hareket etmeye ve bu kapsamda Merkezefendimize beraber hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer de, “Yaptığınız işin zorluk derecesini çok iyi biliyoruz. Halkımıza, vatandaşımıza zorlu koşullarda hizmet ediyorsunuz. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hepinize kazasız, belasız, hayırlı işler diliyorum” dedi.