ESKİ SEVGİLİSİNİ KURŞUN YAĞMURUNA TUTAN ŞAHIS VE ORTAKLARI TUTUKLANDI

Denizli geçtiğimiz ay bir kadına şiddet olayıyla daha sarsılmıştı. Yaşanan olayda Denizli’de 1 ay önce eski sevgilisinin de aralarında bulunduğu 3 kişiye ateş açarak kayıplara karıştıan şahıs JASAT ekipleri tarafından Kocaeli’nde düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalanmıştı. Yakalanan şahıs ve ortağı hakkında adalet hükmünü verdi.

  • 10 Eylül 2020 - 08:19
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli’nin Pamukkale ilçesi Karahayıt Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir işletmenin otoparkında 07 Ağustos günü saat 23.00 sıralarında 25 yaşındaki Şeyda Küçükay isimli kadın, iki kişiyle birlikte otomobile binmek üzereyken kar maskeli bir kişinin silahlı saldırısına uğramış saldırı sonucu mucize eseri yara bile almadan kurtulmuştu.

İçerisinde 3 kişinin bulunduğu araca kurşun yağdıran şüpheli, kendisini bekleyen ticari araca binerek kayıplara karışmış olayın ihbarı üzerine emniyet güçleri ise harekete geçmişti. Kasten adam öldürme girişiminin firari şüphelisinin yakalanması amacıyla Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığı ve jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT ) tarafından yürütülen operasyon neticesinde yeni bir kadın cinayetinin işlenmemesi amacıyla 1 ay boyunca sıkı bir takip yapıldı. Jandarma ekipleri, 78 kameranın 326 saatlik görüntüsünü izleyerek olayı gerçekleştiren şüpheli 38 yaşındaki eski sevgili E.K. ve ona yardım eden arkadaşları 45 yaşındaki R.S. ile 24 yaşındaki D.K’nın kimliklerini tespit etti.

E.K. ve sahte sürücü belgesi kullandıkları tespit edilen arkadaşlarının izine Kocaeli’de rastlanılması üzere Denizli JASAT, Kocaeli Cinayet Büro Amirliği ve Kocaeli JASAT ekiplerinin katılımıyla belirlenen adrese operasyon için harekete geçildi. Gerçekleştirilen operasyon sonucunda yakalanan 3 şüpheli Denizli’ye getirildi. İl Jandarma Komutanlığındaki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan E.K. ve ona yardım eden arkadaşı R.S. tutuklanırken, D.K. isimli bayan ise adli kontrolle serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.