ERSAĞ'DAN AMBULANS BAĞIŞI

Ersağ Şirketler Grubu tarafından Denizli İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere tam donanımlı bir adet ambulans bağışı yapıldı.

  • 18 Şubat 2022 - 19:32
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Ersağ Şirketler Grubu Binası önünde düzenlenen devir teslim törenine, Vali Ali Fuat Atik, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan V. Ali Değirmenci, Merkezefendi İlçe Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Ersağ Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sarı davetliler katıldı.

Ersağ Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sarı, pandemi ile mücadelede en çok çaba sarf eden ve etkilenen alanın sağlık hizmetleri olduğunu belirterek ambulans bağışı ile bir katkıda bulunmak istediklerini söyledi ve ambulansın hayırlı olmasını diledi. 

Pandemi ile savaşta çok büyük yol katedildiğini ifade eden Denizli Milletvekili Şahin Tin, bunda en büyük payın sağlık çalışanlarında olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu: “Tabiki bu anlamlı günü anlamlı kılan ambulans bağışıydı. Çünkü; şuan dünyayı saran pandemi var, koronviürs salgını var ve ambulans bağışı da bu salgında bizim sağlık ordumuza bir güç katmış oluyor. Şunu da belirtmek istiyorum ki; bu pandemi döneminde sağlık anlamında katkılarından dolayı başta ilimizde Valimize, İl Sağlık Müdürümüze ve sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Çünkü bizi hiç yalnız bırakmadılar. Pandemiyle savaşta çok büyük yol katettik. Bu ambulansla bu katkı daha da büyümüş olacak ve Denizli’de 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde ambulans sayısı 112 olacak. Hayırlı olsun” dedi.

Denizli Valisi Ali Fuat Atik de sağlık hizmetlerine katkılarından dolayı Bekir Sarı’ya teşekkür ederek; “Bugün burada Ersağ Şirketler Grubu, sağlık teşkilatımızın sağlık envanterine 112. ambulansı hibe etmekle şerefli bir görevi yerine getiriyor. Allah razı olsun. Allah birinizi bin etsin. İnşallah işlerinizde bol kazançlar diliyoruz. Ambulans sayısını bir dahaki sene 2 olarak istiyoruz. Koronavirüsle mücadele sürecini; sağlık altyapımızın güçlülüğü sayesinde hem sağlık çalışanlarımızın hem de sağlık donanımımızın güçlü olması sayesinde atlatıyoruz. Buna katkılarınızın devam etmesini canı gönülden diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Ali Fuat Atik ve protokol üyelerinin birlikteliğinde Ersağ Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sarı tarafından aracın anahtarı sağlık çalışanlarına teslim edildi.

Bu ambulans bağışı ile birlikte Denizli’de ambulans sayısı 112’ye çıkmış oldu.