ERCAN USTA VE OSMAN KILIÇ ARASINDAKİ CHP ADAYLIK YARIŞINDA KARAR VERİLDİ

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Serinhisar Belediye Başkan Aday Adayı olarak gösterilen isim netlik kazandı. Denizli İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda, mevcut Başkan Hüseyin Gemi'nin aday olmayacağını açıklamasının ardından, Serinhisar Belediye Başkan Adaylığı için Parti Meclisine sunulmak üzere Osman Kılıç'ın adaylığına karar verildi.

  • 09 Aralık 2023 - 16:32
  • Son Güncelleme : 09 Aralık 2023 - 16:38

İl Başkanı Ali Osman Horzum, toplantıda yapılan açıklamada, Serinhisar Belediye Başkan adaylığı için başvuru yapan Ercan Usta, Osman Kılıç, İlçe Başkanı Ramazan Ekiz ve Parti Meclisi Üyesi Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun bir araya geldiği toplantı sonucunda aday belirleme yetkisinin örgüte bırakıldığını ifade etti. Horzum, toplantı sonucunda ortak bir görüşe varılarak Osman Kılıç'ın Belediye Başkan adaylığına karar verildiğini açıkladı.

İl Başkanı, aday adaylarının bu kararı saygıyla karşıladığını ve desteklerini beyan ettiklerini belirtti. Ercan Usta'nın da aralarında bulunduğu emek veren isimlere teşekkür eden Horzum, bu uzlaşı ve ortak kararı Genel Merkez ve Parti Meclisi'ne sunacaklarını ifade etti. Horzum, büyükşehir ve ilçeleri kazanmayı, halkı derin belediyecilikle buluşturmayı hedefledikleri bu süreçte birlik ve beraberlik içinde başarılı olacaklarına inandıklarını dile getirdi.