ENGELSİZ YAŞAM AKADEMİSİ’NDE SERTİFİKA MUTLULUĞU

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Engelsiz Yaşam Akademisi’nde kurslarını tamamlayan 70 kursiyere sertifikalarını takdim etti. Sertifikalarını alan kursiyerlerin mutlulukları görülmeye değerdi.

  • 25 Ocak 2019 - 17:39
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde açılışı gerçekleştirilen Engelsiz Yaşam Akademisi’nde kursiyerlerin sertifika töreni yapıldı. Resim, seramik, halı, kilim, kuaför, ahşap boyama, tekstil, bilgisayar ve spor alanlarında eğitim gören 70 kursiyer, kurslarını tamamlayarak sertifikalarını aldı. Sertifikaları Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu takdim etti. Kursiyerlerin heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi.

Sertifika töreninde konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “İçerisinde bulunduğumuz Engelsiz Yaşam Akademimiz kurslarda ilk mezunlarını veriyor. Burada düzenlemiş olduğumuz eğitim çalışması neticesinde 70 öğrencimiz bugün mezun oluyor. Dolayısıyla hem bizler hem de sizler için çok mutlu bir an. Tabii her şeyin ilki çok önemlidir. Sizler bu Engelsiz Yaşam Akademisi’nin ilk mezunlarısınız. Ben mezun olan bütün engelli kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Hayırlı olsun diyorum” dedi.