EMEP ADAYI ÖZCAN GÖÇER: DEPREM ÖLDÜRMEZ RANT ÖLDÜRÜR!

1-7 Mart Deprem Haftası’nda EMEP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özcan Göçer deprem ve depreme hazırlıkla ilgili açıklama yaptı. 34 yıllık enerji işçisi olan Göçer, deprem sonrasında gereken elektrik ihtiyacıyla ilgili uyarılarda bulundu.

  • 02 Mart 2024 - 17:49
  • Son Güncelleme : 02 Mart 2024 - 17:56

Denizli’de elektrik dağıtım hattını besleyen birçok trafonun binaların bodrum katlarında olduğunu belirten Göçer, “Depremde trafolar binaların altında kalacak ve deprem sonrası gereken elektrik de enkaz altında kalmış olacak! Deprem öldürmez rant öldürür! Deprem öncesi, sırası ve sonrasında bilimsel halkçı çözüm için rantçıları gönderelim” ifadelerini kullandı.

 "DEPREMDE TRAFOLAR ENKAZ ALTINDA KALACAK!

Göçer’in deprem haftasıyla ilgili açıklaması şöyle; “6 Şubat depreminde enkazlar arasında ayakta kalan tek bina olan Maraş’taki İnşaat Mühendisleri Odası binası basında genişçe yer buldu. Ancak TMMOB’un, İMO’nun deprem öncesi de sonrası da yaptığı bilimsel çalışmalar, uyarılar iktidarın ajandasında yer bulamadı. Rantın yüz binlerce can aldığı ülkede iktidar, deprem sonrasını da rantçı bir anlayışla yönetmeye devam etti. Denizli’de kentin ana elektrik dağıtım hattını besleyen birçok trafo özel mülklerin bodrumunda. Depremde trafolar binaların altında kalacak ve deprem sonrası gereken elektrik de enkaz altında kalmış olacak! Deprem öncesi, sırası ve sonrasında bilimsel halkçı çözüm için rantçıları gönderelim!”