EĞİTİM İŞ'İN KOLTUĞUNA MİNİK ÖYKÜ GEÇTİ

Eğitim İş Denizli Şubesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bugün Atatürk Çocukları’na koltuğu bıraktı. Atatürk Çocukları adına 9 yaşındaki Öykü kameralar karşısına geçti ve basın açıklaması yaptı.

  • 22 Nisan 2021 - 19:05
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Eğitim İş Denizli Şubesi bugün koltuğu Atatürk Çocukları’na bıraktı. Atatürk Çocukları adına 9 yaşındaki Öykü Eren basın açıklaması okudu. Minik Öykü basın açıklamasına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak başladı.

Devamında “Yüce Atatürk bizlere bu bayramı armağan eden büyük liderimizdir. Bizler de dünyada başka örneği olmayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na gururla sahip çıkacak Atatürk'ün çocuklarıyız. Bugün biz çocukların daha iyi bir eğitim sisteminde eğitim görmesi için, ufkumuzu aydınlatacak sanat ve spor derslerinin daha çok olmasını istiyoruz. Daha çok oyun oynamak istiyoruz” diyerek Atatürk’e olan bağlılığı ile takdir topladı.

“ÖĞRETMENLERİMİZİN AŞILANMASINI İSTİYORUZ”

Eğitim emekçisi sendikalarının gündeme sık sık getirdiği öğretmenlerin aşılanması konusuna da değinen 9 yaşındaki minik kız “Okullarımızın açılmasını, bunun için bütün öğretmenlerimizin aşılanmasını istiyoruz. Bizler çok çalışarak Atatürk’e olan borcumuzu ödeyecek, ülkemize sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.

BASIN AÇIKLAMASINI ANDIMIZLA SONLANDIRDI

Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği İlkokulu’nda 3. Sınıf öğrencisi olan Öykü Eren Andımızın “Ey büyük Atatürk, açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime and içerim. Varlığım Türk varlığına armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene” kısmını gür sesle okuyarak açıklamasını sonlandırdı.

“DÜNYADA ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLEN TEK BAYRAM”

Eğitim İş Denizli Şube Başkanı Namık Kemal Aydoğan ise konuyla ilgili “Bugün dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Biz de bugün çocuklarımızın gözüyle sizlere seslenmek istedik. Atatürk’ün Çocukları adına Öykü Eren kızımız seslendi. Kendisini bir kez daha tebrik ediyoruz” dedi.