EĞİTİM İŞ VE MERKEZEFENDİ'DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KONSERİ

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Merkezefendi Kültür Merkezi'nde özel bir etkinlik düzenlendi.

  • 25 Kasım 2022 - 11:52
  • Son Güncelleme : 25 Kasım 2022 - 16:45

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, Eğitim İş Denizli Şubesi ve Merkezefendi Belediyesi ortaklaşa bir etkinliğe imza attı. Tamamı Eğitim İş Denizli Şubesi üyesi öğretmenleri; Devrim Sarısoy, İlker Zengin, Serap Sarısoy, Erdener Evin, Erkan Armağan, Umut Karadayı, Cüneyt Kurşun, Hasret Kılınç, Funda Aybaş, Süleyman Beyaz, Duygu Kulak ve Enes Aktaş'tan oluşan Grup Sesleniş sahneye çıkarak eşsiz bir müzik ziyafetine imza attı. 


Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Gelecek Partisi Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, Atatürkçü Düşünce Derneği Merkez Denetleme Kurulu Başkanı Nihat Çetin, Yeni Kuşak Köy Enstitülülüler Derneği Temsilcisi Ayşegül Odabaşıoğlu, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Yöneticisi Gürol Abacıoğlu, Türkiye Öğretmenler Derneği Yöneticisi Ramazan Kaya, ÖV-İŞ Yönetim Kurulu Üyesi Meryem Abali Erol, Büro-İş İl Başkanı Hüdai Ünlü, Tüm Yerel-Sen İl Başkanı Özkan Karakaya, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yavuz Çağlar, İl Milli Eğitim Müfettişi Halil Yücesoy, Eğitim-iş ilçe başkanları ve yöneticilerinin katıldığı etkinlikte yüzlerce eğitimci bir araya geldi. 



Aydoğan: Atatürk sevdalılarının katılımıyla coşkulu bir gece yaşadık

Denizli Eğitim İş Şube Başkanı Namık Kemal Aydoğan; "Türk milli eğitim sistemine bu kadar saldırının olduğu, öğretmenlerimizin ünvanlarla ayrıştırıldığı, ekonomik olarak yoksullaştırıldığı bir süreçten geçiyoruz. Her ne olursa olsun, önümüzde ne engeller çıkarsa çıksın ülkemiz ve çocuklarımız için mücadele ederek başöğretmenimizin yolundan asla ayrılmayacağız. Tüm eğitimcilerimizin öğretmenler günü kutlu olsun" dedi.


AYDOĞAN VE DOĞAN BİRLİKTE ŞARKI SÖYLEDİ

Gece sonunda sahneye çıkan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Eğitim İş Denizli Şubesi Başkanı Namık Kemal Aydoğan, birlikte şarkı söylediler. Gece boyu şarkılar eşliğinde eğlenen öğretmenler salondan yüzlerinde gülümsemeyle salondan ayrıldılar.