EĞİTİM İŞ DENİZLİ ŞUBESİ 6. GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

Denizli Eğitim İş Şubesi 6. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Merkezefendi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen genel kurula katılım yoğun oldu.

  • 10 Ekim 2020 - 16:25
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Eğitim İş Denizli Şubesi 6. Dönem Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Çevre il ve ilçelerden de yoğun katılımın gözlendiği genel kurulda mevcut başkan Namık Kemal Aydoğan tek listeyle seçime katılarak güven tazeledi.

İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Genel disiplin kurulu başkanı Levent Çakan, Burdur Şube başkanı Erkan Putgül, Aydın şube önceki dönem MYK üyesi Şaban Özdemir, Genel Denetleme Kurulu Başkanı ve Denizli Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Kadem Özbay, Nazilli şube başkanı Abdullah İçöz'ün de katıldığı genel kurulda konuşmacılar söz hakkı alarak Eğitim İş'in bu döneme kadar yaptığı çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Namık Kemal Aydoğan'ın tek liste ile katıldığı seçimlerde, Zeki Erol, Hikmet Berber, N. Elvan Kaşgören, Erdener Evin, Mahmut Ünal, Ayşegül Işık'ta yönetiminde bulundu.

Aydoğan 6. Genel Kurulda delegelerin güvenini tazeleyerek tekrar şube başkanı seçildi.