EĞİTİM DESTEKÇİSİ SARAYKÖY BELEDİYESİ’NDEN YENİ BİR BAŞARI

Sarayköy Belediyesi Üniversiteye Hazırlık Kursu'nda eğitim alan 48 öğrenci üniversiteli oldu. Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, gençlerin üniversite eğitimlerinde de yanlarında olacaklarını belirtti.

  • 20 Eylül 2021 - 15:35
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Sarayköy Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nde İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile devam eden Üniversiteye Hazırlık Kursu’nda 48 genç üniversite hayallerine kavuştu. Üniversite okumak isteyen her yaş grubundaki vatandaşların eğitimlerinde uzman kadrosuyla destek veren Sarayköy Belediyesi Üniversiteye Hazırlık Kursu, sergilediği başarısına bir yenisini daha ekledi.

Bu yıl kursta eğitim alan gençler girdikleri Yükseköğretim Kurumları Sınavı’ndan aldıkları başarılı derecelerle ÖSYM tarafından üniversitelere yerleştirildi. 28’i ön lisans, 20’si lisans olmak üzere 48 öğrenci belediye kursundan aldıkları eğitimle üniversiteli oldu.  

Üniversite okumak isteyen her yaş grubundaki vatandaşların hayalleri arasında köprü olmaktan mutluluk duyduklarını aktaran Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, "Gençlerimizin geleceğini düşünerek hayata geçirdiğimiz projelerimizde elde edilen başarı bizleri gururlandırıyor. Hizmetlerimizin üzerine yenilerini inşa ederek hemşehrilerimizin hayatlarına daha çok dokunan projeler hayata geçirmek için çalışıyoruz. Her yıl üniversite kursumuza gelerek hayalleri için azimle çalışan gençlerimizin başarısını gördükçe mutluluk duyuyoruz. Bizler hazırlık aşamasında sağladığımız desteği, üniversite okudukları dönemde de devam ettireceğiz. Gençlerimiz bize ihtiyaç duydukları her an yanlarında olacağız" dedi.